Haberler

Beşiktaş-trabzonspor Maçından Notlar... -Maça Büyük İlgi Gösteren Beşiktaşlı Taraftarlar Tribünleri Tamamen Doldururken, Çok Sayıda Taraftar Dışarda Kaldı

Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş ile Trabzonspor takımları arasında İstanbul'da yapılan 2006-2007 sezonunun ilk büyük maçına sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş ile Trabzonspor takımları arasında İstanbul'da yapılan 2006-2007 sezonunun ilk büyük maçına sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

BJK İnönü Stadı'nın tribünlerinin tamamını maçın başlangıcından bir saat önce dolduran Beşiktaşlı taraftarlar, coşkulu tezahüratlarıyla takımlarına büyük destek verdiler.

Kapalı tribündeki taraftarlar maç öncesi dev bir kartal posteri açıp, ellerinde ''Beşiktaş'' yazılı küçük kartonlarla renkli görüntüler oluşturdu.

Bu arada, çok sayıda taraftar da tribünlerin dolması nedeniyle stada giremedi.

Trabzonsporlu taraftarlar ise kendilerine ayrılan eski açık tribündeki bölümü tıklım tıklım doldurdu. Bordo-mavili takımın taraftarları da takımlarına maç öncesi sevgi gösterilerinde bulundular.

-BEŞİKTAŞ'TA RİCARDİNHO VE SERDAR İLK 11'DE, NOBRE YEDEK-

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Trabzonspor maçında yeni transfer Ricardinho ve genç Serdar Kurtuluş'u ilk 11'de görevlendirirken, 2 maçlık kırmızı kart cezasını tamamlayan Nobre'yi ise yedek soyundurdu.

Fransız teknik adam, Nobre ve Gökhan Güleç'i yedek soyundurup, bu bölgede tercini Bobo'dan yana kullandı ve yanında Burak'a şans tanıdı.

İbrahim Toraman'ın kırmızı kart cezası nedeniyle savunmanın sağındaki tercihini Ali Güneş'ten yana kullanan Tigana, İbrahim Üzülmez'i yedek soyundurup, genç Serdar Kurtuluş'u orta sahanın sağında oynattı.

Bu arada Türk vatandaşlığına geçerek Mert adını alan Nobre, ilk kez Trabzonspor maçında Türk oyuncu statüsünde ilk 18'de sahaya çıktı.

Diğer yandan Beşiktaş'ta İbrahim Üzülmez'in yedek, İbrahim Toraman'ın da cezalı olması nedeniyle kaptanlık pazubandını Koray taktı.

-TRABZONSPOR'DA 2. ZİYA DOĞAN DÖNEMİ-

Hafta içinde Sebastiao Lazaroni'nin yerine göreve getirilen Ziya Doğan, Trabzonspor'daki 2. dönemine Beşiktaş maçıyla başladı.

Trabzonspor'daki ilk dönemini 27 Kasım 2004'te deplasmanda Konyaspor ile yapılan ve 1-1 biten maç sonrası noktalayan Ziya Doğan, ikinci dönemin startını İstanbul'da verdi.

Trabzonsporlu taraftarlar maç başlamadan önce Ziya Doğan lehine tezahürat yaptılar.

-TRABZONSPOR'A ERSEN İLK 11'DE-

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Beşiktaş karşısında forvette Ersen Martin'e görev verdi.

Bu bölgede Umut ve Ömer Rıza yerine Ersen'i tercih eden Ziya Doğan, henüz hazır olmadığı gerekçesiyle yeni transfer Kiki Musampa ve Mustafa Keçeli'yi de maç kadrosuna almadı. Bordo-mavili ekipte ayrıca sakatlığı bulunan Yattara da maç kadrosunda yok.

Trabzonsporlu futbolcular sahaya, ''Organ bağışlayalım, hayat kurtaralım'' yazılı pankartla çıktı.

-PAF MAÇINI BEŞİKTAŞ KAZANDI-

Her iki takımın Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'ndeki maçını 1-0 Beşiktaş kazandı.

Fulya Tesisleri'nde yapılan maçı siyah-beyazlılar, Abdullah Eryılmaz'ın golüyle galip tamamladı.

-TÜMER'E GÖNDERME-

Beşiktaşlı taraftarlar, maç öncesinde sezon başında Fenerbahçe'ye giden eski futbolcuları Tümer Metin'e göndermede bulundu.

''İsrail askeri olmayacağız'' ve ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'' diye tempo tutan taraftarlar, hemen ardından da ''Çıksın tezkere, Tümer gitsin askere'' ve ''Tümer Metin Lübnan'a'' diye tezahürat yaptılar.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

title