Haberler

Beşiktaş, Trabzonspor Maçı İçin Trabzon'a Gitti

Beşiktaş, Yarın Oynayacağı Trabzonspor Karşılaşması İçin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a Hareket Etti.

Beşiktaş, yarın oynayacağı Trabzonspor karşılaşması için Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Trabzon'a hareket etti.

Siyah beyazlı kafilede hafta boyunca yapılan antrenmanlarda teknik direktör Jean Tigana tarafından yetersiz bulunan İbrahim Akın kadrodan çıkartıldı. Genç futbolcunun kendisine verilen özel bir programla çalışmalara devam edeceği öğrenildi. Akın'ın yerine kadroya Ali Güneş dahil edildi.

Trabzon'a hareket öncesi havalımanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah beyazlı takımın futbol şube sorumlusu Celal Kolot, Trabzon'a kazanmak için gittiklerini belirterek, "Hafta boyunca oyuncularımızla görüşmelerimiz oldu. Trabzon deplasmanından mutlaka 3 puanla dönmeliyiz. Lider özellikli oyuncuların daha çok sorumluluk alması gerekiyor. Eğer şampiyon almak istiyorsak, artık puan kaybetmemeliyiz" dedi.

Kolot ayrıca, Fenerbahçe'nin AZ Alkmaar ile 2-2 berabere kalarak elenmesini şöyle değerlendirdi: "Fenerbahçe, Türk takımlarının tipik hastalığı olarak, Avrupa Kupaları deplasmanında turu getirecek sonucu elde edemedi. İyi bir sonuç almaları gereken karşılaşmayı zora sokup, elendiler. Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'nin kupadan elenmesine üzüldüm"

Kolot, Beşiktaş'ın Del Bosque ile arasındaki dava sonucu 6.7 milyon Euro'luk cezayla karşı karşıya olduğunu hatırlatırken, bu konu ile ilgili hukuki girişimlerin devam ettiğini dile getirdi.

Beşiktaş'ın defans oyuncularından İbrahim Toraman ise, artık kaybedecek puanlarının olmadığını ifade ederek, "Trabzon'da ne şartta olursa olsun kazanmak istiyoruz. Galibiyet için gidiyoruz. Takım olarak iyi oynamak zorundayız. Defans veya forvet olarak takımı ayırmak anlamsız. Trabzonspor maçında tam bir ekip olarak İstanbul'a dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Siyah beyazlı takımda son haftalarda sakatlığı gerekçesiyle forma giyemeyen Fahri Tatan ise maç kadrosunda yer aldı. Fahri, tamamen düzeldiğini ve oynayabilecek duruma geldiğini belirterek, "Sakatlığı tamamen üzerimden attım. Oynamamam için hiçbir engel kalmadı. Eğer hocamız şans verirse karşılaşmada görev almak isterim" dedi.

Takım kaptanı İbrahim Üzülmez ise, Trabzonspor'un son haftalarda bir çıkışı olduğunu belirterek, "Trabzonspor, son iki haftadır kazanıyor. Biz de deplasmanlarda galip gelmekte zorlanıyoruz. Zorlu bir mücadele olacak. Ama artık hiçbir bahaneye sığınarak oradan puansız dönme lüksümüz kalmadı. Dün akşam Fenerbahçe'nin de Avrupa'dan elenmesine üzüldüm. Artık Türk takımları Avrupa'da önemli bir başarı yakalamak zorundalar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title