Haberler

Beşiktaş, Tolgay Arslan İçin Roma'ya Olumsuz Yanıt Verdi

Güncelleme:

İtalya Serie A takımlarından Roma'nın Tolgay Arslan için sadece 4 milyon euro önermesine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Bu rakama ben Tolgay'ın kramponlarını bile vermem" diyerek tepki gösterdi.

Beşiktaş yönetimi, Roma'nın Tolgay Arslan'a talip olması sonrası yapılan teklifin 4 milyon Euro olması üzerine görüşme yapmayı bile kabul etmedi.

İtalyan kulübünün 4 milyon Euro önerdiği, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da, "Bu rakama ben Tolgay'ın kramponlarını bile vermem" diyerek tepki gösterdiği öğrenildi. Orman geçtiğimiz günlerde de 'Tolgay'ı satar mısınız?' sorusuna "Hayır satmıyorum" diyerek kolay kolay pazarlık masasına oturmayacağını göstermişti.

Beşiktaş, Tolgay Arslan için Roma'ya Olumsuz Yanıt Verdi

LOVE EŞYALARINI TOPLADI

Öte yandan, ülkesi Brezilya'dan Flamengo ve Corinthians'ın ilgilendiği Vagner Love için de Beşiktaş'a 2 milyon Euro önerildi.

Eşyalarını topladığı öğrenilen 33 yaşındaki Love, devre arası 2,5 yıllık imza atmıştı. Beşiktaş yönetiminin, "Zararın neresinden dönersek k,rdır" diyerek oyuncusuna kolaylık yapacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Roma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Hakikat:

Transfermarkt değeri 7 milyon zaten , kim satıyor ???

3
2
yanıtYanıtla
Ultra aslan:

Biraz Beşiktaş başkanı gibi davran kramponlarını bile vermem lafa bak eyt be satılık değil dersin olur biter Beşiktaşlılar belki bu yoruma kızabilir ama Galatasaray da Fenerbahçe de hiç farketmez mahalle kabadıyısıe gibi başkanlar yöneticiler istemiyoruz artık Türk futbolunda huzur istiyoruz saygılar

1
3
yanıtYanıtla
dost:

helal olsun başkan dedigin böyle olacak biz istesek agızlarına kasık sıgmaz bize geldiler mi komik rakam önerirler

2
0
yanıtYanıtla
Ferhat:

4 milyon euro değil 2 milyon euroya bile almam işe yaramaz bir futbolcu bunun gibisi çok bulunur vasat bir futbolcu tipi aslında. Bunun parlamasının sebebi beşiktaşın iyi bir takım olması gitsin oynasın bakalım konya da kayseri de ne yapabilir.

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title