Haberler

    Beşiktaş, Tolgay Arslan'la Büyük Ölçüde Anlaştı

    Güncelleme:

    Beşiktaş, Hamburg'da forma giyen 24 yaşındaki Tolgay Arslan ile prensipte anlaştı. Tolgay, daha önce Galatasaraylı olduğunu açıklamıştı.

    Şam­pi­yon­luk mü­ca­de­le­si ve­ren Be­şik­taş, tak­vi­ye ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Si­yah-Be­yaz­lı­lar, Ham­burg'da for­ma gi­yen gur­bet­çi oyun­cu Tol­gay Ars­lan'la bü­yük öl­çü­de an­laş­tı.

    Trab­zons­por'un da gün­de­min­de yer alan ba­şa­rı­lı or­ta sa­ha oyun­cu­sunun ve ai­le­sinin İs­tan­bul'u ter­cih et­ti­ği ifa­de edi­li­yor. Bu trans­fer ope­ras­yo­nu­nu yü­rü­ten Be­şik­taş'ın dış iliş­ki­ler­den so­rum­lu yö­ne­tim ku­ru­lu üye­si Er­dal To­ru­no­ğul­la­rı'nın gur­bet­çi oyun­cuy­la pren­sip an­laş­ma­sı­na var­dı­ğı öğ­re­nil­di.

    1 MİLYON EURO İSTEDİ

    Si­yah-Be­yaz­lı­lar, Tol­gay ile 2+1 yıl­lık an­laş­ma yap­ma­yı plan­lı­yor. Genç oyun­cu­nun is­te­di­ği yıl­lık üc­ret ise 1 mil­yon eu­ro. Or­ta sa­ha­nın or­ta­sın­da for­ma gi­yen 24 ya­şın­da­ki oyun­cu, bu se­zon Ham­bur­g'­da 15 maç­ta for­ma giy­di. Tol­gay, yük­sek top tek­ni­ği ve isa­bet­li pas­la­rıy­la dik­kat çe­ki­yor.

    Bu ara­da Tol­gay Ars­lan, da­ha ön­ce­ki bir de­me­cin­de Ga­la­ta­sa­ray ta­raf­ta­rı ol­du­ğu­nu di­le ge­tir­miş­ti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Beşiktaş Şam Spor Haberler

    500

    Yorumlar (4)

    Ömer:

    ne olacak, doğru yolu bulmuş. herkes birgün mutlaka BJK''li olacaktır.

    10
    2
    yanıtYanıtla
    çarşı 40:

    olabilir. . . . adam prof, aptal değil. . . .

    7
    0
    yanıtYanıtla
    M.Doğan:

    olabilir Galatasaray almadı diye oynamasın mı çocuk (Ben de Galatasaraylıyım :d

    7
    0
    yanıtYanıtla
    HasMobil-IOS:

    Salatasaray git borcunu ode

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title