Haberler

    Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ve Atiba Hutchinson konuşuyor

    Güncelleme:

    Sergen Yalçın'ın açıklamaları..."2 haftadır bir hazırlık evresi geçiriyoruz.

    Sergen Yalçın'ın açıklamaları...

    "2 haftadır bir hazırlık evresi geçiriyoruz. Çok fazla ara vermedik. 10 gün aradan sonra antrenmanlara başladık. Ayrılan oyuncular, gelen oyuncular oldu. Oyuncularımızı tamamen bu maça konsantre etmeye çalıştık. PAOK, Yunanistan'ın en iyi takımlarından biri. İki taraf için de zor bir maç olacak. Umarım iyi mücadele eden biraz da şansı olan taraf kazanır diye düşünüyorum.

    İlk defa Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynuyoruz, heyecanlıyız. Devam etmek istiyoruz. Bayağı hedeflerimiz var. Sakat olan oyuncularımız var. Douglas yok, Ljajic yok. Dorukhan 7-8 aydır yok. Konsantre olmaya çalışıyoruz. Bizim için çok değerli bir maç. Tur atlayabilirsek önümüze çok daha iyi bakabiliriz. Bu tur geçilmesi gereken, çok önemli bir tur.

    ATIBA: GEREKLİ SONUCU ALACAĞIZ

    Atiba Hutchinson ise şunları söyledi:

    "İdmanlarda ana odağımız turu geçmekti. Kondisyon seviyemiz üst seviyede. Heyecanla maçı bekliyoruz. Amacımız gruplara kalmak. Burada iyi ağırlandık. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum herkese. Buraya bir amaç uğruna geldik. Elimizden geleni yapıp, buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

    Antrenmanlara başlamak için uzun bir süre beklemedik. Antrenmanlara erken başlamıştık, kondisyon anlamında geriye düşmedik. Maçı bekliyoruz, bu maçtan gerekli sonucu alacağız. PAOK hafife alınacak bir takım değil, bireysel yetenekleri de olan bir takım ama hocamız bize gerekli taktikleri verdi. Ofansif ve defansif anlamda neler yapmamız gerektiğini biliyoruz."

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Atiba Hutchinson Sergen Yalçın Yunanistan Haberler

    Bakmadan Geçme

    AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title