Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam'ın Açıklamaları

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, A Milli Futbol Takımı'nın, 13. Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde Çok Büyük Bir Başarıya İmza Attığını Belirterek, Kendi İsminin Milli Takım Antrenörlüğüne Geçmesiyle İlgili Olarak, "Şu An Ben, Önemli Bir Yerdeyim ve Görevimin Başındayım. Fatih Terim Hocamın da Görevi Devam Ediyor" Dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, A Milli Futbol Takımı'nın, 13. Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde çok büyük bir başarıya imza attığını belirterek, kendi isminin milli takım antrenörlüğüne geçmesiyle ilgili olarak, "Şu an ben, önemli bir yerdeyim ve görevimin başındayım. Fatih Terim hocamın da görevi devam ediyor" dedi.

Ertuğrul Sağlam, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sonrasında, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Milli takımı başarısından dolayı tebrik ettiğini dile getiren Sağlam, "Milli takımı tebrik ediyorum, çok iyi bir iş başardılar. Türk futbol tarihinin en önemli başarılarından birine imza attıklar" diye konuştu.

Fatih Terim'in görevi bırakması durumunda, kendi isminin milli takım için geçtiğinin belirtilmesi üzerine Sağlam, ''Her Türk antrenörün gönlünde milli takımı ve büyük bir takımı çalıştırmak yatar. Şu an ben, önemli bir yerdeyim ve görevimin başındayım. Fatih Terim hocamın da görevi devam ediyor. Bu nedenle, bu konuda yorum yapılmasını doğru bulmuyorum. Sezonu açtığımız bugünlerde, bu konuların gündeme getirilmesi doğru değil'' ifadelerini kullandı.

Milli futbolcu Gökhan Zan'ın takımda kalıp kalmayacağı sorusuna Sağlam, ''Gökhan'a kulübümüzün yaptığı bir teklif var. Bunu değerlendirmesini bekliyoruz'' yanıtını verirken, transfer etmek istedikleri Manisasporlu Uğur İnceman için ise henüz bir gelişme yaşanmadığını dile getirdi.

Öte yandan, Beşiktaşlılardan antrenmana toplam 29 futbolcu katıldı. Genç futbolcular Korcan, Rasim, Sezer, Erdem, Rıza, Necip, Ergun, Can ve Adem de antrenmana çıkarlarken, pazartesi günü İstanbul'a gelecek olan yeni transfer Sivok ile izinli olan milli futbolcular Rüştü ve Gökhan Zan antrenmanda yer almadı. Kondisyon ağırlıklı geçen antrenmana, ülkesinden bu akşam İstanbul'a dönen Arjantinli futbolcu Matias Emilio Delgado, yarım saat geç katıldı. Uçaktan iner inmez tesislere gelen Delgado, sahada teknik heyet ve futbolcularla hasret giderdikten sonra çalışmaya dahil oldu.

Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

(AC-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title