Haberler

Beşiktaş Taraftarı 'Vefa'ya Hazırlanıyor

Taraftarlar, Trabzonspor maçında eski futbolcuları Olcay ve Sosa'yı alkışlarla tribünlere çağıracakGökhan HEBEPÇİ - İSTANBUL / DHABeşiktaşlı taraftarlar, önümüzdeki hafta İstanbul'da oynanacak Trabzonspor maçında eski oyuncuları Olcay Şahan ve Jose Sosa'yı alkışlarla tribünlere çağıracak.

Taraftarlar, Trabzonspor maçında eski futbolcuları Olcay ve Sosa'yı alkışlarla tribünlere çağıracak

Gökhan HEBEPÇİ - İSTANBUL / DHA

Beşiktaşlı taraftarlar, önümüzdeki hafta İstanbul'da oynanacak Trabzonspor maçında eski oyuncuları Olcay Şahan ve Jose Sosa'yı alkışlarla tribünlere çağıracak.

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan derbi maçta Fenerbahçeli taraftarlar, Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcuları Caner Erkin'i maç öncesi protesto etmişti. Milli futbolcu da tepkilerin ardından kendisini çağıran Beşiktaş taraftarının bulunduğu deplasman tribününün önüne gelerek diz çöküp selam vermişti.

Caner Erkin, maç boyunca da sarı-lacivertli taraftarların yoğun tepkisine maruz kalmıştı.

Ayrıca Fenerbahçeli taraftarlar, geçtiğimiz sezon sarı-lacivertli formayı giyen Jeremain Lens'i de aynı maçta ıslıklarla protesto etti.

OLCAY VE SOSA'YA VEFA

Kadıköy'de yaşanan bu protestonun ardından Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği de bir açıklama yaparak, Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor'u konuk edecekleri mücadelede eski oyuncuları Olcay ve Sosa'ya 'vefa' örneği sergileyeceklerini bildirdi.

"BİR 'VEFA' DERSİ OLALIM"

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'nin yazılı açıklaması şöyle;

"Beşiktaşlılık, emeğe saygı ve geçmişine vefalı olmaktır. Futbolcumuz Caner Erkin'e 90 dakika boyunca yapılan saygısızlığı üzülerek izledik. Bizde alınteri dökmüş olan Olcay ve Sosa'yı gelecek maç stadımızda misafir edeceğiz. Beşiktaşlılığın farkını gösterelim. Onları alkışlarla tribünlerimizin bağrına basalım. Bir VEFA dersi olalım."

SERDAR AZİZ DE BURSA'DA ISLIKLANDI

Bu arada dün akşam oynanan karşılaşmada da Galatasaraylı oyuncu Serdar Aziz, eski takımı Bursaspor'un taraftarlarının tepkisiyle karşılaştı.

4.5 milyon euro bonservis bedeliyle sarı-kırmızılılara transfer olan futbolcu, Bursa'da oynanan mücadelede sık sık yeşil-beyazlı tribünlerden protesto edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Olcay Şahan İstanbul Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title