Haberler

Beşiktaş'tan Skenderbeu Maçında Örnek Davranış

Güncelleme:

Beşiktaş, Skenderbeu ile oynadığı hazırlık maçında rakip futbolcunun tedavisi sürerken Mustafa Pektemek'in golüyle ağları havalandırdı. Atılan golden sonra ise kalesini boşalttı, rakibin golüne izin verdi.

Antalya'da 2'nci yarı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile hazırlık maçında karşılaştı. Mücadelenin 16'ncı dakikasında Fair-Play örneği sergilendi.

Karşılaşmanın 14'üncü dakikasında Skenderbeu takımından Bajram Jashanica, Lens ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde sakatlık geçirdi. Oyuncuların büyük bir bölümü o sırada sakatlanan futbolcuya bakarken, Beşiktaşlı Gökhan Gönül maçı başlattı ve devamında da Mustafa Pektemek 16'ncı dakikada Beşiktaş'ı 1-0 öne geçiren golü attı.

ŞENOL GÜNEŞ TALİMAT VERDİ, RAKİP TAKIM GOL ATTI

Skenderbeulu oyuncuların yoğun itirazları sonrası, Gökhan Gönül'ün takım arkadaşlarıyla konuşması ve Şenol Güneş'in talimatıyla, Beşiktaşlı oyuncular santradan sonra hareketsiz kaldı. Arnavutluk ekibinden Ali Sowe, 17'nci dakikada boş kaleye topu göndererek durumu 1-1'e getirdi. Beşiktaşlı oyuncuların hazırlık maçında yaptıkları bu fair-play örneği büyük beğeni topladı.

İLK YARI 1-1 BERABERE SONUÇLANDI

Bu gollerle 1-1 biten ilk yarının ardından Beşiktaş 2'nci devreye oyuncu değişiklikleri ile başladı. Mitrovic'in yerine giren Medel stoperde Vida'nın partneri olurken, Tolgay'ın yerine giren Talisca da 10 numara pozisyonuna geçti. Oğuzhan ise bu devrede orta sahada görev yaptı. Bir diğer değişiklik de Babel'in yerine dahil olan Negredo'nun santrfora, Mustafa Pektemek'in de sol forvete geçmesiyle yaşandı.

Baskıyı artıran siyah-beyazlılar, 52'nci dakikada yine Mustafa Pektemek'in golü ile 2-1 öne geçti. 62'nci dakikada bu kez sahneye çıkan isim Negredo'ydu ve İspanyol golcü Quaresma'nın ortasında skoru 3-1'e getiren golü attı. 89'uncu dakikada Skenderbeu'dan Sabien'in attığı penaltı golü, skoru belirledi ve maç 3-2 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.

10 GÜNLÜK ANTALYA KAMPI TAMAMLANDI

Beşiktaş, Skenderbeu maçı ile beraber 10 günlük Antalya kampını tamamladı. Maçın ardından Antalya Havalimanı'na geçecek olan siyah-beyazlılar, özel uçak ile İstanbul'a dönecek ve 2 gün izin yapacak. Beşiktaş ikinci yarı hazırlıklarına Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde devam edecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Pektemek Arnavutluk Beşiktaş Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

Kahraman:

Futbol siddettir nefret ediyorum futboldan fairplay filan hepsi hikaye

5
8
yanıtYanıtla
rıfat:

gg bayılır sahtekarlığa. ondan sonra fair play falan, komedi filmi gibi. zannedersin room filmi izleniyor. fair playmiş. ha ha ha.

6
6
yanıtYanıtla
nazif:

çok merak ediyorum. resmi bir maçta bunu yaparmıydı acaba :) örnekleri mevcutta yapmadıklarıyla

7
5
yanıtYanıtla
GS:

Bayern geliyor az kaldı... Efendiler i göreceğiz :))))

7
3
yanıtYanıtla
.:

SIKIYSA FENEV MAÇINDA DA YAPSANA

3
4
yanıtYanıtla
antifenev:

feneve hakemler yol veriyor zaten bizimkilere gerek yok

yanıt8
yanıt3
Remus:

Iste besiktas farki

0
2
yanıtYanıtla
TC SEVDALISI:

Bir sevdadır Beşiktaş 3

0
2
yanıtYanıtla
Büyük olmak:

Büyük takım olmak kaç kupa veya kaç yıldız taktiginla değil ne kadar örnek davranış gosterdiginle olur. Bu olaya da bir kulp bulmaya çalışan ezikler olacaktır eminim.

0
2
yanıtYanıtla
rıfat:

büyük takım olmak cenk koray ın Türk futboluna kazığı ile mi olur. sizin yıldızlarınız bile yalan. aç tff sitesine bak kaç şampiyonluğun var?

yanıt3
yanıt7
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title