Haberler

Beşiktaş'tan, Maganda Kurbanı Taraftarına Özel Mezar

SULTANGAZİ'de bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralanan, 2 yıl 11 gün sonra yaşam mücadelesini yitiren liseli Ahmet Emre Çavuş'un 'Kara kartallı mezar' vasiyetini, tutkunu olduğu Beşiktaş yerine getirecek.

SULTANGAZİ'de bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralanan, 2 yıl 11 gün sonra yaşam mücadelesini yitiren liseli Ahmet Emre Çavuş'un 'Kara kartallı mezar' vasiyetini, tutkunu olduğu Beşiktaş yerine getirecek.

Gazi Mahallesi'nde 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'u yaşatabilmek için yerel gazeteci babası Bülent Çavuş ve oğlunun tedavisi için işinden ayrılmak zorunda kalan annesi Zeynep'in çabaları sonuç vermedi. Çok sayıda tanınmış sanatçı ve politikacının yanı sıra mahalle sakinlerinin tedavisi için destek verdiği Ahmet Emre Çavuş, 2 yıl 11 gün sonra yaşam mücadelesini geçen 13 Ağustos günü yitirdi. Koyu Beşiktaş taraftarı olan, siyah- beyazlı kulübün futbolcularının imzaladığı formaları hastane odalarından eksik etmeyen, Çarşı Grubu ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ziyaret ettiği, şampiyonluk coşkusunu yatağından izleyen liseli Ahmet Emre'nin vasiyetini ünlü sanatçı Onur Akay, Instagram hesabından paylaştı. Akay, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a seslenirken, "Ahmet Emre Çavuş'un, babası gazeteci Bülent Çavuş'la görüştüm. Maddi ve manevi olarak tükendiğini söyleyen baba, en çok Emre'nin vasiyetini gerçekleştiremediği için üzgün. Emre son ameliyatına girmeden önce, 'Baba ben ölürsem mezar taşıma kartal figürü yaptır' demiş. Başkan Fikret Orman'ın, Emre'nin mezarına Beşiktaş'ın simgesi olan kartal figürünün yapılmasında, öncü olacağına gönülden inanıyorum" diye yazdı.

Bu çağrı üzerine cenazeye çelenk gönderen Başkan Fikret Orman ve siyah beyazlıların hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, harekete geçti. Beşiktaş Müze Kurulu Başkanı Zülal Gök ile Organizayon Müdürü Pınar Öker, oğlunu kaybeden baba Bülent Çavuş ile oğlu Ahmet Emre Çavuş'a gönül verdiği takımı yansıtacak mezar için neler yapabileceklerini görüştü. Gök ile Öker, baba Bülent Çavuş'un da onayladığı Beşiktaş'ı simgeleyen üzerinde kartal figürü olacak mezar konusunda mermer firması sahibi Ali Uçar ile anlaştı.

Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, DHA muhabirine "Beşiktaş tutkunu kardeşimizin vefatından büyük üzüntü duymuştuk. Ailenin acısını biraz olsun hafifletmek, kardeşimizin vasiyetini yerine getirmek için gerekeni yapacağız" dedi.

Bülent Çavuş, Beşiktaş yöneticilerine oğlunun vasiyetinin yerine getirilmesi için harekete geçmesinden ötürü teşekkür ederken, "Son ameliyatına girmeden önce, 'Baba ben ölürsem mezar taşıma kartal figürü yaptır' dedi, Zor günler yaşadık bizler denizi geçtik ama derede boğulduk olmadı. Yaşatamadığımız Emre'nin Beşiktaş aşkı vardı. Emre'nin vasiyeti yerine geleceği için çok mutluyum. Bu konuda çaba harcayan herkese çok teşekkür ederim" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fikret Orman Ahmet Emre Instagram Onur Akay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title