Haberler

Beşiktaş'tan İbrahim Kızıl'a Yanıt

Siyah beyazlı kulüp, Cenk Tosun transferinin ardından Gaziantepspor Kulübü Başkanı Kızıl'ın, Beşiktaş yöneticilerini hedef alan söylemleri için açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü, Cenk Tosun transferinin ardından Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın, siyah-beyazlı yöneticileri hedef alan söylemleri için açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinden, "Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın yakışıksız ifadelerine en güzel cevap, bu belge..." başlığıyla yapılan bilgilendirmede, şu ifadelere yer verildi:

"Cenk Tosun'un, 2014-2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere, kulübümüze transfer olmasına Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın gösterdiği abartılı tepki ve söylediği yakışıksız sözlere yanıt vererek seviyemizi düşüremeyeceğimiz, daha önce de defalarca ifade ettiğimiz gibi aşikardır. Söz konusu transfer görüşmeleri ikinci başkanımız Ahmet Nur Çebi ve asbaşkanımız Deniz Atalay tarafından, Türk futboluna örnek teşkil edecek bir etik anlayışla yürütülmüş ve tamamlanmıştır. Beşiktaşımızın Cenk Tosun'un transferine yönelik örnek teşkil edecek bu etik davranışını açıkça ortaya koyan ve iki kulüp arasında imzalanan icazetname, İbrahim Kızıl'a verilebilecek en güzel cevaptır. Bu belge Kızıl'ın tecahülüarif sanatındaki ustalığının da göstergesidir."

Bu arada, açıklamanın sonunda Beşiktaş Kulübü'nün, Cenk Tosun ile görüşebilmek için Gaziantepspor Kulübü Derneği'nden aldığı icazetname metnine de yer verildi. Ayrıca, "Bu belge Kızıl'ın tecahülüarif sanatındaki ustalığının da göstergesidir" cümlesinde kullanılan "tecahülüarif" sözcüğü için, "(tecahülüarif) Türk Dil Kurumu'na göre (bilmezlikten gelme) demektir" notu da yer aldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Kızıl Gaziantepspor Cenk Tosun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title