Haberler

Beşiktaş'tan, İbrahim Kızıl'a Cevap

Beşiktaş Kulübü, dün oynanan Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşması sonrası kırmızı-siyahlı kulübün başkanı İbrahim Kızıl’ın, Cenk Tosun transferi ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Beşiktaş Kulübü, dün oynanan Gaziantepspor-Beşiktaş karşılaşması sonrası kırmızı-siyahlı kulübün başkanı İbrahim Kızıl'ın, Cenk Tosun transferi ile ilgili açıklamalarına cevap verdi.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Gaziantep spor Başkanı İbrahim Kızıl'ın yakışıksız ifadelerine en güzel cevap, bu belge. Cenk Tosun'un, 2014-2015 sezonundan itibaren geçerli olmak üzere, kulübümüze transfer olmasına Gaziantep spor Başkanı İbrahim Kızıl'ın gösterdiği abartılı tepki ve söylediği yakışıksız sözlere yanıt vererek seviyemizi düşüremeyeceğimiz, daha önce de defalarca ifade ettiğimiz gibi aşikardır. Söz konusu transfer görüşmeleri İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkanımız Deniz Atalay tarafından, Türk futboluna örnek teşkil edecek bir etik anlayışla yürütülmüş ve tamamlanmıştır. Beşiktaşımız'ın Cenk Tosun'un transferine yönelik örnek teşkil edecek bu etik davranışını açıkça ortaya koyan ve iki kulüp arasında imzalanan, 'İcazetname', İbrahim Kızıl'a verilebilecek en güzel cevaptır. Bu belge Kızıl'ın tecahülüarif sanatındaki ustalığının da göstergesidir. Takdir spor kamuoyunundur" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İbrahim Kızıl Gaziantepspor Cenk Tosun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title