Haberler

    Beşiktaş, Babel'i Galatasaray'a Gitmemesi İçin Devre Arasında Satacak

    Güncelleme:

    Beşiktaş yönetimi, Babel'in Galatasaray'la anlaştığı yönündeki haberler üzerine Hollandalı futbolcuyu devre arasında satma kararı aldı.

    Babel konusunda Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Hollandalı futbolcunun G. Saray ile anlaştığı yönündeki iddialar üzerine harekete geçti.

    Akşam'ın haberine göre; Babel, Beşiktaş'tan 3.2 milyon euro yıllık ücret istiyor. Siyah-Beyazlılar ise 2.2 milyon euro öneriyor, siyah-beyazlı yöneticiler, Babel ile anlaşma sağlayamazsa sezon sonunda G.Saray gitmemesi için devre arasında Flamengo'ya satma planını elinde tutuyor. Hollandalı oyuncunun, siyah-beyazlı yöneticilerin bu planı karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği de merak konusu. Görüşmeler aralıksız devam ediyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Beşiktaş Flamengo Saray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (22)

    baya:

    BEŞİKTAŞ''TAN gs gibi şikeci bir takıma gitmek akla uygun değil. gs den her türlü şey beklenir. adamlar mafya gibi herkesle kavga etmeye çalışıyorlar.

    10
    22
    yanıtYanıtla
    ddd:

    Galatasaraydan bu kadar korkmayın ya

    12
    13
    yanıtYanıtla
    mahmut:

    gs dan korkan kim. halen sampiyon olcagınızı mı sanıyorsunuz. tasaksehir ne gs ı ne feneri ne besiktası sampiyon yapar bu sene. farkı acıp gidiyor.

    yanıt3
    yanıt4
    8TAŞ TİNERCİSİ AZİZE:

    HER SENE ŞAMPİYON OLUYORSUNUZ ABİ NASIL KORKMAYALIM

    yanıt2
    yanıt2
    TÜPÇÜ İSTİFA:

    KARGASPORLU TİNERCİLERDEN HERŞEY BEKLENİR!!!

    7
    16
    yanıtYanıtla
    ELBRUZ:

    Bir gslı olarak tinercilerin başını istifaya davet ediyorum olan Şenol Güneşe oluacak. . . .

    7
    12
    yanıtYanıtla
    basınk0lpa:

    Beşiktaşın ödeyemediği maaşı borç batağındaki gs mi ödeyecek güldürmeyin beni abuk subuk haber yazmayın

    10
    7
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    borç batağında olan GS değil siz kanatlılarsınız.

    yanıt2
    yanıt4
    sniper10:

    kardeş galatasaya o paraya gitmiyor, mesele şu beşiktaş''a ''ben şu kadar para ile oynarım'' diyor eğer vermezseniz yolları ayırırız diyor. Gider başka takıma beşiktaşın verdiği paraya oynar bu kadar basit.

    yanıt1
    yanıt1
    MATMAZEL:

    BENİ SAT KENDİNİ SAT HER ŞEYİ SAT BİR KAÇ İHTİYAR YETER KOŞMAYA BAK

    16
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title