Haberler

    Beşiktaş, Sezon Sonunda Transfer Fırtınası Başlatacak

    Güncelleme:

    Sezon bitmeden transfer harekatına başlama kararı alan Beşiktaş Yönetimi, listenin başına Demba Ba ile Burak Yılmaz'ı ekledi.

    Beşiktaş'ta ilk neşter forvet hattına vurulacak. Negredo ve Vagner Love'u iyi bir teklif gelmesi halinde göndermeyi planlayan siyah-beyazlılar, Demba Ba ve Burak Yılmaz'ın yanı sıra Avrupa'dan çok kariyerli bir golcü getirecek. Arjantinli ünlü 10 numara Javier Pastore için de resmen düğmeye basılacak.

    Galatasaray'a yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Beşiktaş'ta sezon bitmeden transfer çalışmalarına hız verilecek. Yeni sezon için kadroyu gençleştirmek ve maliyetini düşürmek için bir süredir çalışma yürüten yönetim, neşteri önce forvet hattına vuracak.

    Aboubakar'ın ardından Cenk Tosun'un gitmesiyle bu sezon forvet hattında ciddi sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılar, teklif gelmesi durumunda Alvaro Negredo ve Vagner Love'un gitmesine izin verecek. Cyle Larin'i takımda tutarak bir ya da iki golcü almayı planlayan yönetim, Demba Ba ve Burak Yılmaz seçeneklerini de masada tutuyor.

    10 NUMARA POZİSYONUNA İSİM ARANIYOR

    Bu isimlerin yanı sıra Avrupa'dan kaliteli bir golcü almayı düşünen Beşiktaş Yönetimi bu sezondan dersler çıkarak forvet hattını mümkün olabildiği kadar sağlam tutmaya çalışacak.

    Forvet hattı dışında orta sahayı da güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Sosa'dan sonra bir türlü dolduramadığı 10 numara bölgesine de iyi bir isim almaya çalışacak.

    Bu bölge için yaklaşık bir senedir sıkı bir çalışma içerisinde olan siyah-beyazlı yönetim geçen sene de ilgilendikleri Javier Pastore ismini tekrar gündemine alacak.

    Oyunu iki yönlü oynayabilen bir orta saha almak için bu yaz yoğun mesai harcayacak olan yöneticiler transferleri zamanında bitirmeyi hedefliyor.

    GENÇLER TAKIMDA KALACAK

    Bu arada mevcut kadronun yaşlanmasını göz önünde bulunduran siyah-beyazlılar ilk etapta Orkan Çınar ve Gökhan Töre'yi takımda tutacak. Teklif almaları durumunda yaşı ilerlemiş oyuncularla yollarını ayıracak olan Beşiktaş, FEDA dönemindeki gibi Avrupa'da top koşturan gurbetçileri takıma kazandıracak.

    46 MAÇTA 28 GOL ATTI

    Göztepe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Demba Ba, Beşiktaş formasıyla oynadığı 46 resmi maçta 28 gole imza attı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Alvaro Negredo Demba Ba Beşiktaş Spor Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    HKNGÖZTEPE:

    TİNERCİİ FİKOO ŞARPÇI ŞENOL

    8
    7
    yanıtYanıtla
    başkan:

    Beşiktaşlı olarak 2 transferde cacık parayı kıyıp abobakarı alsaydın bu sene şampiyonduk

    12
    0
    yanıtYanıtla
    GOZGOZ:

    ALIN DENBA BA YI TEPE TEPE KULANIN ISINIZ GUCUNUZ FIRILDAK

    7
    5
    yanıtYanıtla
    G.A.G.S:

    BİZLERİ SATANI BİZDE SATARIZ

    yanıt0
    yanıt0
    G.A.G.S:

    fikocan ile taraftar Ba sakatken dönüp arkasını bakmadı , üç beş maçlık sözleşme yaptılar baktılar tık yok şutladılar geri çin''e. . adam gol atmaya başlayınca tinertaş''ın cocuğu demeye başladılar. . .

    yanıt0
    yanıt1
    bjkliyim:

    beşiktaşlıyım göztepeden aldığımız 3 puana ve ba dan utanıyorum. hatta perşembe kupa maçından kaçmaktan da ar damarım çatlıcak. . .

    4
    6
    yanıtYanıtla
    KARAMAMBA):

    DEMBABA TAMAMDA BURAK NEDİR YA? İYİCE EŞŞEĞİN ŞEYİNE SU KACIRMAYA BAŞLADINIZ. BIRAK BAŞKAN ÇIKMALARI TOPLAMAYI LENS HURDASINI NABICAN ONU DÜŞÜN TALİSCA NOLCAK ONU DÜŞÜN PARA YÜZÜNDEN ZATEN CENKİ VERDİN YOKSA ŞİMDİ ŞAMPİYONLUĞU KUCAKLAMIŞTIK. KİM KALCAK ELİNDE SEN BUNLARI DÜŞÜN HALA ÇIKMALAR PEŞİNDESİN

    8
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    adam gibi bir golcü alın bitsin bu iş burak nedir ya getirin mandzukic i larin i de alıştırın olsun bitsin bu iş

    6
    1
    yanıtYanıtla
    gs li:

    Demba ba yı kaçırmayalım gomis demba ba ne olur beee

    3
    3
    yanıtYanıtla
    bjk:

    burak nedirya okadar para geldi şampiyoklar liginden cenk tosundan hani

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title