Haberler

Beşiktaş'tan Bize Teklif Gelmiş Değil

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile Anlaşmasının Söz Konusu Olmadığını, Bu Tür Haberlerin Gerçeği Yansıtmadığını Kaydetti.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Mehmet Topuz'un Beşiktaş ile anlaşmasının söz konusu olmadığını, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Şahin yaptığı açıklamada, bazı gazetelerde yer alan “Mehmet Topuz'un 5 milyon Avro bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer edileceği” haberlerinin asılsız olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Kaptanımız Mehmet Topuz ile 2010 yılına kadar mukavelemiz var. Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer edileceği haberleri tamamen asılsız. Mehmet Topuz'un 5 milyon Avro bonservis bedeli ile Beşiktaş'a transfer edilmesi, siyah-beyazlı kulübün bu transfer karşılığı Mehmet Sedef, Aydın ve Batuhan'ı 1 yıllığına Kayserispor'a kiraya vermesi söz konusu değil. Beşiktaş'tan da bize bu konuda bir teklif gelmiş değil.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title