Haberler

Beşiktaş'tan Avrupa'ya Ders! En Az Maliyetle Kadro Kuran Takım Oldu

Güncelleme:

Şampiyonlar Liginde namağlup gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş, harcadığı bonservis bedeliyle de rakiplerine ders verdi. En az maliyetle 11 kuran takım oldu.

Şampiyonlar Liginde grubunu lider bitirmeyi garantileyen Beşiktaş, harcadığı bonservis bedeliyle rakiplerine adeta ders verdi. Siyah Beyazlılar, ilk 11'de forma giyen Adriano, Quaresma ve Tolgay için bonservis ücreti verdi. Devler Ligi'nde 5 maç sonunda son 16 biletini kapan Beşiktaş, 8 grubun liderleri arasında 6.4 milyon Euro'yla (30 milyon TL) en az maliyetle kadro kuran takım oldu. İlk 11'inden sadece Adriano, Quaresma ve Tolgay'a bonservis bedeli ödeyen, Talisca'yı da kiralayan Kartal, bu alanda zirvede bulunan ekiplere adeta ders verdi.

DEVLER LİGİNDE EN AZ MALİYETLE 11 KURAN TAKIM

Kupa 1'de; Porto, RB Leipzig ve Monaco'nun yer aldığı G Grubu'nda 5 maç sonunda 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 11 puan toplayan Siyah-Beyazlılar, ikinci tur biletini kapmıştı. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalan Kara Kartal, 8 gruplu Devler Liginde en az maliyetle 11 kuran takım oldu.

Geçen yıl Adriano'yu Barcelona'dan 2.3 milyon Euro karşılığında alan, Ricardo Quaresma'yı da 2015'te Porto'dan 1.2 milyon Euro'ya renklerine bağlayan Kartal, Tolgay Arslan'ı ise 2015'te Hamburg'tan 450 bin Euro'ya transfer etmişti. Bu 3 isme ek olarak Anderson Talisca'yı da 2.5 milyon Euro karşılığında Benfica'dan kiralayan Beşiktaş, ilk 11'indeki diğer 7 ismi bonservis ödemeden transfer etti.

EN PAHALI KADRO PSG'DE

Sezon başında Katalan devi Barcelona'dan Neymar Junior'u renklerine bağlayan Paris Saint-Germain, Brezilyalı futbolcu için 222 milyon Euro ödemişti. B Grubu'nda 5 maçın sonunda 15 puanla lider konumda bulunan Fransız temsilcisi, ek olarak 180 milyon Euro karşılığında Kylian Mbappe'yi Monaco'dan kadrosuna katmıştı.

Sadece bu 2 transferle 400 milyon Euro barajını aşan PSG, ilk 11'ine yaptığı 616.9 milyon Euro'luk harcamayla bu alanda Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bütün lider takımlara fark attı. Lig 1 ekibinin ardından bu alanda ikinci sırayı 454 milyon Euro'yla Manchester City kaptı. Üçüncü ise 315.6 milyon Euro'yla Manchester United oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500

Yorumlar (6)

efe can:

neye göre en ucuz takim. milli gelire göremi, gayri milli hasilaya göremi, kisi basina göre geliremi. neye göre istatiskler büyük bir yalan dir. nerden ve niye baktiginiza göre degisir. yani ne görmek isterseniz onu görürsünüz.

1
1
yanıtYanıtla
Karakartal:

Bonservis bedeline göre :l

yanıt0
yanıt0
kadir aga:

haberde yaziyor iste daha neyini irdeliyosun. psgye göre daha ucuz. bos laf ve sacmalama ustasiyiz. farkli bakis acisi üretcem diye yirtiniyo millet

yanıt0
yanıt0
Ahmed:

Anladık senin görüşün farklı

yanıt0
yanıt0
yavuz:

Adriano 600 bin euro karsiliginda alindi, 2. 3 milyon degil!

1
0
yanıtYanıtla
ahmet:

sayın yavuz 600 tl artı her şampiyonluğa 750 bin Euro ödüyorlar 2750 600 =2300 ve bu sene de olsa 750 bin daha maalesef

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title