Haberler

Beşiktaş'tan Alman Ekibi Leipzig'e: Türklere Bilet Satmayın

Güncelleme:

Beşiktaş, 6 Aralık'ta Leipzig'le oynayacakları maçta olay çıkarsa saha kapatma cezası alabilir. Siyah-beyazlılar bu nedenle Alman ekibine ricada bulundu: Taraftarımıza bilet satmayın.

Beşiktaş, geçtiğimiz yıl Fransa'da Lyon ile oynanan maçta tribünde yaşanan olaylar nedeniyle UEFA'dan uyarı almıştı. Beşiktaş yönetimi de saha kapatma cezasından takımı korumak için bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde deplasman maçlarına taraftar götürmedi ve taraftarlarından da bu konuya özen gösterilmesini istedi. Avrupa'daki deplasman maçları öncesinde taraftarlarının bu duruma hassasiyet göstermesi için duyuru yapan Beşiktaş, diğer taraftan ev sahibi kulübü yetkililerinden de Beşiktaş taraftarlarına bilet satılmaması yönünde talepte bulundu.

KULÜP YETKİLİ İSMİ ALMANYA'YA GÖNDERECEK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde üst turu garantileyen Beşiktaş, 6 Aralık'ta Leipzig ile deplasmanda grubun ikinci takımını belirleyecek bir maç oynayacak. Beşiktaş yönetimi, Almanya'daki Türk nüfusunu da gözeterek bu maçta herhangi bir sorun yaşanmaması için şimdiden düğmeye bastı. Alman kulübüne yazı yollamak için hazırlıklara başlayan Beşiktaş, gerekli mercilere de başvuruları yapmayı planlıyor. Siyah Beyazlılar, bu meseleyle ilgilenmesi için görevlendirilecek özel bir ismi de Almanya'ya göndermeyi düşünüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Almanya Fransa Lyon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

ali simsek:

o zaman sampiyonlar ligindende cekilin salak kafalilar oyle sey mi olur bilet satmayinmisavrupalinin sayesinde ekmek yiyiyorsunuz hodukler

9
23
yanıtYanıtla
Anadolu Çocuğu:

avrupa da onların sayesinde ekmek yiyiyor. böyle mantık mı olur? herkes kendince haklı ama konuyu saptırmak için bu kadar kafa yormanıza gerek yok

yanıt0
yanıt0
HAKAN:

GERİ ZEKALI

yanıt0
yanıt0
8TAŞ:

EZİLMİŞ 8TAŞ

1
10
yanıtYanıtla
Erhan:

Ya zaten guruptan lider çıkmış 8taş var İnşallah rakip Real Madrid olur da rekor tazelenir 9-0 olur :)

0
10
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bir gurbetci olarak kiniyorum bu aciklamayi! Insaallah bidahaki turda elenirsiniz! 90''li ve 2000''li yillarda Galatasarayin maclarinda almandan cok türk olurdu stadlarda! Gurbetcolerden her 5 kisiden dördü cimbomlu olurdu! siz bu kafayla anca gidersiniz! Korkunun ecele faydasi yok. Insallah Türkiyedeki taraftarlar olay cikarir ozaman maca gelmeyin mi diyeceksiniz?? hele 1-2 mac kaybedin bak ne olacak. biz saha giren bjk taraftarinida biliyoruz onlarda mi avrupaliydi??

3
6
yanıtYanıtla
KARTAL:

UEFA EN KUCUK HATADA ŞUTLAMAYA ÇALIŞIYOR MALUM TÜRK TAKIMLARINA BAKTIKLARI PENCERE BELLİ BU KADAR İSTİKRARLI BİR BEŞİKTAŞ İÇİN EN İYİ SEÇİM BU TEBRİKLER FİKRET BAŞKANIM

5
1
yanıtYanıtla
POMPACI:

noldu la yemedimi korktunuzmu

1
5
yanıtYanıtla
KUZEY ATEŞDAĞLI:

yönetimde biliyor tinercileri demek ki. . . .

2
2
yanıtYanıtla
Cabbar:

Beşiktaş yedeklerle çıkar, 5 yer. Olan seyirciye olur.

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title