Haberler

Beşiktaş Talisca'dan 9 Milyon Euro Kar Elde Etmeyi Planlıyor

Güncelleme:

Talisca'yı Benfica'dan 21 milyon euroya satın almayı planlayan Beşiktaş, yıldız futbolcuyu Çin ekibi Changchun Yatai'ye 30 milyon euroya satarak, 9 milyon euro kâr edecek.

Kara Kartal, 2 sezon önce potansiyelli bir isim olarak kulübe gelen ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in elinde yıldız bir futbolcuya dönüşen Anderson Talisca'dan ekonomik olarak da faydalanmayı planlıyor.

Akşam'da yer alan habere göre; Başkan Fikret Orman'ın kulübün başına geldiği günden bu yana aldığı ve sattığı futbolcularla kâra geçirdiği Beşiktaş, bu sefer teoride aynı ama pratikte farklı bir plan uygulayacak. Benfica'ya 2 sezon önce 4 milyon euro ödenerek kiralanan Anderson Talisca'nın 21 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Siyah-Beyazlılar, bu miktarı ödeyip Brezilyalı'yı kadrosuna katmayı düşünüyor. Tapu alındıktan sonra 24 yaşındaki yıldızı geçtiğimiz ay içerisinde Çin'den talibi olan Changchun Yatai'ye 30 milyon euroya satacak.

30 MAYIS'A KADAR OPSİYON VAR

Geçtiğimiz ay Çin ekibi Changchun Yatai, Talisca için Benfica'ya 30 milyon euroluk teklifini iletmiş ancak hem Beşiktaş hem de Brezilyalı yıldız bunu reddetmişti. Benfica, Talisca'yı Beşiktaş'tan geri almak için kendisine ödenen 4 milyon euroyu geri verebileceğini belirtmişti. Anlaşma sağlanamayınca Portekiz ekibi, 24 yaşındaki yıldız oyuncu kulübe geri döner dönmez satmaya karar verdi. Ancak burada Beşiktaş Yönetimi devreye girdi. Siyah-Beyazlılar, banka kredisi kullanarak 30 Mayıs'a kadar opsiyonu bulunan Talisca'nın işini bitirecek. Çin ekibine 30 milyon euroya satınca 9 milyon euro kâr etmiş olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Şenol Güneş Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

FENERLI-1:

8JK HEMEN ALSIN BUNDAN SONRAKI SENE 5 KURUS ETMEZ VE BENFIKANIN ELINDE PATLAR

1
5
yanıtYanıtla
Aykut Kocaman:

Niye kirmizi çıkmadı niye rakiplere piyango cikiyor buze cikmiyot ingaaa

5
1
yanıtYanıtla
GERCEKLER:

100 milyon euro maddesi koydurup 100 e okuturuz

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Eğer ki alırlarsa, talisca kalirsa BJK''nin Alex''i olur. Satılır veya alınmazsa fb gibi 3. - 4. mücadelesi veririz.

2
1
yanıtYanıtla
HACI:

VALLAH HELEL SEĞEEN FİKU BAŞKAN GENE DURNAYI ALNINDAN VURACAĞAN HEMİ , YAV BAŞKEN SEN VARYE GIRK BARMAĞANDA GIRK MERİFET HELEL OSSUN SEĞE

0
3
yanıtYanıtla
fiko başkan başka:

Yapar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title