Haberler

Beşiktaş Taktik Çalıştı

Beşiktaş, Moldova'nın FC Sheriff Tiraspol takımı ile 1 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk yarım saati basına açık olan antrenmana kondisyon ve pas çalışması ile başlayan siyah-beyazlı futbolcular daha sonra taktik çalışması yaptı.

Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Nobre ve Burak, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Nobre'nin tıbbi olarak herhangi bir sorununun kalmadığı, Burak'ın ise kademeli olarak takımla çalışacağı ifade edildi.

Antrenmana sakatlıkları süren Gökhan Zan, Mehmet Sedef ve Murat katılmazken, siyah-beyazlı yöneticiler de çalışmayı izledi.

Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla FC Sheriff Tiraspol maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Öte yandan teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve kaptan İbrahim Üzülmez yarın saat 14.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title