Haberler

Beşiktaş'taki Terör Saldırısına Tepkiler

Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısına Türkiye'nin farklı liglerinde mücadele eden takımların taraftarları, toplu olarak tepki gösterdi.

Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısına Türkiye'nin farklı liglerinde mücadele eden takımların taraftarları, toplu olarak tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın ardından gerçekleştirilen terör saldırısını kınayan taraftarlar, terör saldırısının meydana geldiği Vodafone Arena'nın yakınına gelerek, şehitler anısına karanfil bıraktı.

Beşiktaşlı taraftarlar, Köyiçi'nde toplanarak yürürken, Galatasaraylılar ise Galatasaray Lisesi önünden saldırının olduğu noktaya hareket etti. Bazı Bursasporlu taraftarlar da Köyiçi'nde Beşiktaşlılara katılarak protestoda yer aldı. Protesto eylemine ayrıca Fenerbahçeli, Karşıyakalı, Göztepeli taraftarlar da katıldı.

Yürüyüş boyunca şehitleri anan binden fazla taraftar, terör örgütü PKK aleyhine slogan attı. Saldırının olduğu noktada İstiklal Marşı okuyan taraftarlar, şehitler için dua etti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de sarı-kırmızılı taraftarlarla gelerek, şehitler anısına karanfil bıraktı.

Beşiktaşlı taraftarlar adına basın mensuplarına açıklamada bulunan Ayhan Güner, taraftarlar olarak hain saldırıyı unutmayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Yaşadığımız bu üzüntülü, vahim olaydan dolayı şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Her renkten insan bir araya geldik. Teselliyi birbirimizde arıyoruz. Buranın adı beleş tepe ama vatanın hiçbir toprağı beleş değildir. Burada şehitlerimiz var. Hiçbir toprağımız bedava değildir. Her yerde can verecek insanlarımız, taraftarlarımız, polislerimiz, askerlerimiz var. Bir arada acılarımızı sarıyoruz. Bursalısı, Fenerlisi, Karşıyakalısı, Göztepelisi, Eskişehirlisi, Galatasaraylısı teselliyi birbirimizde arıyoruz. Bundan sonra polisimizle gönül bağlarını kuruyoruz. Jopuna, biber gazına razıyız."

Bursasporlu taraftarlar adına açıklamada bulunan Raif Geniş ise Beşiktaşlı taraftarlara kendilerini davet ettiği için teşekkür ederek, siyah-beyazlılarla olan husumetin bittiğini dile getirdi.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
title