Haberler

Beşiktaş'ta Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıkları

İstanbul - Dha - Beşiktaş, Ligin İlk Haftasında Deplasmanda Vestel Manisaspor İle Yapacağı Maçın Hazırlıklarını Bugün Gerçekleştirdiği Tek Antrenmanla Sürdürdü.

İSTANBUL - DHA - Beşiktaş, ligin ilk haftasında deplasmanda Vestel Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği tek antrenmanla sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri`nde teknik direktör Jean Tigana yönetiminde gerçekleştirilen idmanda, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında 90 dakika forma giyen oyuncular taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren idmanda, Tigana, oyunculara değişik hücum ve defans çalışmaları yaptırdı. Bu çalışmanın ardından diğer futbolcular PAF takımıyla çift kale maç yaparak, antrenmanı bitirdi.

Beşiktaş, Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SAKAT OYUNCULARIN SON DURUMU

Sakat ve tedavisi devam eden oyuncularla ilgili açıklama yapan kulüp doktoru Ayhan Optur, Ali Güneş ve Serdar Özkan`ın tedavilerine devam edildiğini söyledi.

Optur, hafif sorunları nedeniyle dünkü antrenmana katılmayan Ramazan ve Gökhan Zan`ın bugün takımla birlikte çalışmalara başladıklarını, Nobre`nin ise yarından itibaren takıma katılacağını belirterek, ¨Bu 3 futbolcumuz Jean Tigana`nın görev vermesi durumunda Vestel Manisaspor karşısında forma giyebilecek¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title