Haberler

BEŞİKTAŞ'TA TRAFİK POLİSİNE ÇARPAN TAKSİCİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM- Şahin BOZKURT İSTANBUL DHABeşiktaş'ta trafik kontrolü yapan polise taksi çarptı.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM- Şahin BOZKURT İSTANBUL DHA
Beşiktaş'ta trafik kontrolü yapan polise taksi çarptı. Kazada yaralanan  polis, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza yapan sürücü gözyaşlarına boğuldu.
Kaza, Barbaros Bulvarı girişinde 09.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Beşiktaş istikametinde seyir halindeki Bülent Bulut'un kullandığı taksi, başka bir aracın sıkıştırması sonucu refüjdeki trafik polisi Bilal T.'ye çarptı.Çarpmanın etkisiyle başını refüje çarpan polis, yaralandı. Yaralı polis için ambulans çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı polisi ambulansa alarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı.

TAKSİ SOFÖRÜ GÖZYAŞI DÖKTÜ
Taksi sürücüsü kaza sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Yerde yatan polis hastaneye kaldırıldıktan sonra büyük şok yaşayan Bülent Bulut, "Başka bir araç beni sıkıştırınca refüje çıktım. O sırada refüjdeki polise çarptım" dedi. Taksi sürücüsü alkol kontrolü ve işlemlerinin ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaza nedeniyle Beşiktaş istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Görüntü Dökümü:
---------------------
-Cep telefonu görüntüsü
-Yerde yatan polis
-Vatandaşların görüntüsü
-Aktüel görüntüler
-Olay yerinden görüntü
-Ambulanstaki polis
-Kaza yapan taksi
-Taksi sürücüsünün ağlaması
-Taksi sürücüsüne alkol kontrolü yapılması
-Genel ve detaylar


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title