Haberler

Beşiktaş'ta, Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Turkcell Süper Lig'in lideri Beşiktaş, ikin günlük iznin ardından 26. haftada Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana, tedavilerine devam edilen İbrahim Kaş ve Cisse'nin yanı sıra izinli olan Ricardinho'nun katılmadığı belirtildi. Antrenmanda, Gençlerbirliği maçında görev yapan oyuncuların koşu çalışmasıyla günü tamamladığı, diğer oyuncuların ise süreli koşuların ardından 5'e 2 pas çalışması ve küçük sahada çift kale maç yaptığı kaydedildi.

Bu arada, Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, kulüp doktorlarının, sağ gözündeki problem nedeniyle geçen hafta çeşitli incelemelerden geçirdikleri Gordon Schildenfeld'in tetkikleri sonucunda kamuoyunda sıkça speküle edilen MS hastalığı ile ilgili herhangi bir bulguya rastlamadıkları belirtildi. Sağ gözünde optik nörit tespit edilen genç oyuncunun tedavisine devam edildiği, uygulanan bu tedavinin oyuncunun idman ve maçları ile ilgili herhangi bir sorun teşkil etmediği ifade edildi.

Beşiktaş, yarın basına kapalı yapacağı çift antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

(KÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title