Haberler
Güncelleme:

Otomobil sürücüsü köpeği ezdi, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

İstanbul Beşiktaş'ta bir sürücü otomobiliyle önünde yürüyen köpeği ezdi geçti. Daha sonrasında ise yoluna devam etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

erkan:

umarım senide böyle ezip geçerler

22
2
yanıtYanıtla
Deniz:

Cıyaklamayın hiç. O köpeğin yolda ne işi var? Hayvan bakmayi besleme sananlar ölümüne sebep olmuşlardır. Net. Sahipsiz Köpeklerin hepsi toplatilmali. Sahipliler tasma takmali.

4
12
yanıtYanıtla
vatandaş:

Ayılar metrobüste öküzler direksiyonda ise buna çözüm nasıl buluncak. O hayvanı gördüğü halde ezerek geçmek canilikten başka birşey değil. Sözde yaya geçidinde de yaya''ya yol verilecekti. Geçen gün elimle yavaşlamaları gerektiğine dair işaret etmeme rağmen yaya geçidinde altında mercerdesli bir öküz bastı geçti geri adım atmasaydım bana vuracaktı.

yanıt7
yanıt2
AHBAP:

DENİZ KEŞKE SENİN ÇOCUĞUNA ÇARPSAYDI BUNU YAZABİLİR MİYDİN ACABA. . . DEMEK Kİ SEN HAYVANLARIN DÜŞMANISIN BEN BUNU DERİM. ADAMSAN ADAM DEĞİLSİN KADINSAN DA KADIN DEĞİLSİN. SEN ASLINDA İNSAN DEĞİLSİN. DEMEK Kİ SENDE ÇARPTIN HAYVANLARA BÖYLE ALÇAKÇA KAÇIP GİTTİN. SADECE SANA ŞUNU DİYEYİM ALLAH SENİ BUNLARLA SINASIN İNŞALLAH.

yanıt0
yanıt0
bana paydası olmayan kilisenin papazı:

Köpek kaldırımdan yürümediydi sahibi eğitmemiş.

2
10
yanıtYanıtla
SEMRA:

RABBİM sana yalvarıyorum en kısa zamanda o zalimin cezasını ver canını al o zavallı hayvana ettiği şekilde eceli olsun Rabbim sen mazlumların sahibisin devlet büyükleri nerdesiniz , müslümanız değilmi ??Lanet olsun lanet Rabbimin laneti sebep olanlara olsun inşallah aminnnnnn aminnnnnn

7
2
yanıtYanıtla
yorumcu:

o 4 tekerlek inşallah kendi tabutu olur

7
0
yanıtYanıtla
HAMİT:

ALLAH bazılarına yaşarken yaptıkları günahları ölmeden ve yaşarken çektirir. AMİN İNŞALLAH.

7
0
yanıtYanıtla
SMMM:

İSTANBUL SAĞLIK VE TEKNOLOJİ ÜNİ. YE GİTMEYECEĞİM. REKLAMINIZA SİZİN ARTIK

6
0
yanıtYanıtla
Akp:

Sokak köpeklerini belediyelerin toplaması lazım.kazaya neden oluyor çocukları kadınları korkutuyor motorlu bisikletli sürücülere saldırıyor

4
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BİRİLERİ KIYAMETİN GELMESİ İÇİNMİ ÇOKÇABALIYORRRRRRRRRRRR

6
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Cahil Vatandaş''ın okumadığı için bilmediği bir şey var o da şu müminler için Şeytan''a verilen izin sadece Kıyamete kadar ki hepsinin istediği bu Şeytan''a verilen vadenin dolması, düşün artık gerçek müminlere nasıl bir eziyet sürüyor. Kıyamet taş düştü yel esti olayı değil filmlerdeki gibi. . . Kıyamet bir isyandır bir ayaklanmadır, Şeytana karşı.

yanıt0
yanıt0
Insan:

Bu kacinci ya ,bir cana bu kafar kolayca kiyan Cani günün birinde kimbilir daha neler yapar,böyle vicdan yoksulu Yaratiklar ceza almali artik.YETER!!! Neolur hayvana eziyet edene hapis cezasi verilsin ibret olsun diye!!!! Bu Cuma günü duam: böyle Canilerin eziyet etikleri hayvanlarin tüyü kadar bela,musubet bulsunlar insallah......

4
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Şimdi bu insanlık müsvettesine ne söylenir? en kibarından şunu söyleyeyim Allah seni bildiği gibi yapsın.

4
0
yanıtYanıtla
abdulbaki:

ortada devlet olsa, bu haber daha yayınlanmadan o alçak kendini içeride ve en az yüzbinlira ceza ile muhatap bulurdu.

3
1
yanıtYanıtla
gıcık:

mesaj yazıyordur , ya yolda çocuk olsa idi.

3
1
yanıtYanıtla
Insanlik kalmamiş:

Ne zaman insan olacak bu millet?

3
0
yanıtYanıtla
AHBAP:

İNŞALLAH O 4 TEKERLEKLİ ARACINDA CAN VERİR. O ARACIN İÇİNDE AİLENLE BERABER ÖLÜRSÜN. YAZIK BU GİBİ İNSANLARDAN NEFRET EDİYORUM.

0
0
yanıtYanıtla
Xxxx:

İNŞALLAH SENIN USTUNDENDE OYLE GECERLERDE O GECEN K8SI DIRMADAN DEVAM EDER ALLAHTAN DILIYORUM INSALLAH OLUR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title