Haberler

    Beşiktaş'ta tam yetki kaptan Burak Yılmaz'da!

    Güncelleme:

    Spor Arena / İsmail ER - Süper Lig'de futbol takımının maaş bütçesini düşürme görüşmelerini başlatan ilk kulüp olan Beşiktaş'ta tüm oyuncular, bu konuda kaptan Burak Yılmaz'a yetki verdi.

    Spor Arena / İsmail ER - Süper Lig'de futbol takımının maaş bütçesini düşürme görüşmelerini başlatan ilk kulüp olan Beşiktaş'ta tüm oyuncular, bu konuda kaptan Burak Yılmaz'a yetki verdi. Önce kendi aralarında konuşup, izlenecek yol ve indirim miktarı konusunda fikir alış verişinde bulunan futbolcular, yönetimle herkesin tek tek görüşmesi yerine bir kişinin konuşmasının daha doğru olacağına karar verdi. Ardından bu göreve en uygun kişinin, Burak olduğu konusunda fikir birliğine varıldı ve tecrübeli oyuncu tüm takım arkadaşları adına yönetimle görüşmelere başladı.

    Kayıpları biraz olsun telafi etmeliyiz

    Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, hafta başında üç gün üst üste görüştüğü Burak Yılmaz'a, koronavirüs salgını nedeniyle maçların oynanmamasının yol açtığı zararı anlattığı ve "Kulübün kaybını biraz olsun telafi etmek için fedakarlık yapmamız gerekiyor. Hem sizi hem kulübü zorda bırakmayacak bir formül bulmalıyız. Kaptan olarak senden beklentimiz; kulübün durumunu arkadaşlarına anlatıp bize yardımcı olman. Bu konuda üzerine düşeni yapacağına inanıyoruz" dediği belirtildi. Yönetimin özellikle de Vida, Burak, Lens, Ruiz, N'Koudou, Elneny, Caner, Gökhan ve Diaby gibi 1.5 milyon Euro ve üzeri ücret alanlardan ekstra fedakarlık beklediği öğrenildi.

    Burak Yılmaz: Alacak-verecek peşinde olan bir insan değilim

    Bu arada kaptan Burak, maaş indirimi konusunda yönetimle anlaşamadığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan tecrübeli futbolcu, "Hayatımın hiçbir döneminde hiçbir konuda önceliğim para olmadı. Hedeflerime ulaşmak için her zaman maddi konularda fedakarlıkta bulundum. Şu an tüm dünya olarak bir illet ile mücadele ederken alacak-verecek peşinde bir insan olmadığımı anlatmama gerek olmadığını düşünüyorum. Beşiktaş'ım için üzerime düşenin fazlasını her zaman yaptım, yine yaparım" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Burak Yılmaz Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title