Haberler

Beşiktaş'ta Sıra Lige Geldi

Şampiyonlar Lig'inde Porto ve Leipzig'ten sonra Monaco'yu da yenerek 3'te 3 yapan Beşiktaş bir yandan galibiyet coşkusunu yaşarken diğer yandan da Süper Lig'e konsantre olmaya çalışıyor.

Şampiyonlar Lig'inde Porto ve Leipzig'ten sonra Monaco'yu da yenerek 3'te 3 yapan Beşiktaş bir yandan galibiyet coşkusunu yaşarken diğer yandan da Süper Lig'e konsantre olmaya çalışıyor. Avrupa'da çizilen olağanüstü performansa rağmen Süper Lig'de son üç maçta 8 puan kaybeden siyah-beyazlılar, Medipol Başakşehir maçından başlayarak yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

AHMET ÜRKMEZGİL: "ARTIK LİGE DÖNÜYORUZ, SERİ GALİBİYETLERE BAŞLAMALIYIZ"

8 puanlık farkı kapatmak için seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu ifade eden Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, "Artık lige döndük. Galatasaray'dan 8 puan gerideyiz ama bu farkı mutlaka kapatacağız. Kapatmamız için de seri galibiyetler almalıyız. İki hafta sonraki Monaco maçına kadar ligde oynayacağımız Başakşehir ve Aytemiz Alanyaspor maçları var, bu iki maçı mutlaka kazanmalıyız. Sonra da Monaco'yu geçip ligde de Göztepe'yi yenip milli araya öyle 3 maçtan 9 puan çıkararak girmeliyiz" ifadelerini kullandı.

"AVRUPA TAKIMLARI FUTBOL OYNAMAYI TERCİH EDİYOR"

Beşiktaş'ın ligde sergilediği futbol ile Avrupa'da sergilediği futbol arasında siyahla beyaz kadar fark olmasını Avrupa takımlarının defans yapmak yerine futbol oynamayı tercih etmesine bağlayan Ürkmezgil buna rağmen mazeret üretecek durumda olmadıklarını belirtti ve "Avrupa'da çok rahat oynuyoruz. Porto, Leipzig, Monaco; bu takımlar küçümsenecek takımlar değil büyük takımlar ve düşünebiliyor musunuz 3 maçta da sahanın hakimi bizdik. Oyunu istediğimiz gibi yönlendirdik istediğimiz zaman hızlandırıp istediğimiz zaman yavaşlattık. Çünkü bizim takım futbol oynamak isteyen bir takım, Avrupa takımları çok fazla defans yapmayı seven takımlar değil bu yüzden Şampiyonlar Ligi arenasında daha rahat ve daha güzel oynuyoruz. Ama Süper Lig'de biraz zorlandığımız ve aynı oyunu oynayamadığımız bir gerçek. Sert defans yapıyorlar bize karşı. Henüz istediğimiz seviyede değiliz hatta düşündüğümüzden gerideyiz. Ama bize karşı sert defans yapılması bizim arkasına sığınacağımız bir mazeret değil. Sadece bir durum değerlendirmesi gözüyle bakıyoruz. Son iki senenin şampiyonuyuz kesinlikle mazeretlere sığınamayız. Çıkıp sahaya galip gelmeliyiz. Futbolcularımız da bunu yapacak kalitede ve güçte. Sadece ligde kötü bir döneme girmiştik. Bu haftadan itibaren Başakşehir maçıyla bunu çıkışa geçeceğimiz bir döneme çevireceğiz" dedi.

Galatasaray ile aralarındaki 8 puanlık farkı mutlaka kapatacaklarını söyleyen Beşiktaş Genel Sekreteri, "8 puan kapatılacak bir fark ama dediğim gibi iyi bir galibiyet serisi alırsak kapatılır. Bu yüzden Başakşehir maçından başlayarak Alanyaspor, Göztepe, Akhisar ve diğer maçlarda da galip gelip çok büyük bir seri yakalamalıyız. Bunu yapacak gücümüz var. Buna inanıyoruz çünkü bu takıma sonuna kadar güveniyoruz" diye konuştu. - Yoruz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Porto Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title