Haberler

Beşiktaş'ta Serdal Adalı başkanlığa aday oldu

Beşiktaş mevcut yöneticilerden Serdal Adalı, Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak Olağanüstü Genel Kurul öncesi başkanlığa aday oldu.

Beşiktaş'ta 7 yıldır Başkan olan Fikret Orman görevinden istifa edeceğini açıklamıştı. Orman'ınbu kararı sonrasında yeni başkanın kim olacağı merakla bekleniyordu. Başkan Fikret Orman ve aday olması beklenen Ahmet Nur Çebi başkan adayı olmayacağını açıklamıştı.

Beşiktaş yönetiminde yer alan Serdar Adalı ise başkanlığa resmen aday oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

ziyaa:

Serdal başkan hayırlı olsun Beşiktaş camiasına.

1
2
yanıtYanıtla
olmasa:

bu adamdan Beşiktaş a hayır gelmez. demirören yönetiminde de as başkanlık yapıyordu. fikret orman yönetiminde de as başkanlık yaptı. bu iki yönetimin sırasında Beşiktaş hep geriye gitti. Pek bişey verebileceğini düşünmüyorum.

2
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

hayırlı olsun

0
2
yanıtYanıtla
ym:

ey sudiler siz nasıl muslumansınız allah bu yaptıklarınızı goruyor allah belanızı vericek hic merak etmeyin abd kopekleri

1
0
yanıtYanıtla
SAVAŞ:

İFLAS ETMİŞ ADAMI BEŞİKTAŞIN BAŞINA GETİRECEKLER

1
0
yanıtYanıtla
volkan:

sayın çebi aday olmayacaksanız bidaha beşiktaşlıyım demeyin açık ve net

1
0
yanıtYanıtla
Serkan AKIN:

Aday olacak. Sn Çebi de sıkıntı yok. Haftaya pazar Beşiktaş''ın yeni başkanı Ahmet Nur Çebi olacak.

yanıt1
yanıt1
her tezeği bilen adam:

Beşiktaş son 10 yılda sadece 3 altın çağ yaşadı. 1 Tanesinde serdar adalı ve mustafa denizli vardı, 2 tanesinde Ahmet nur Çebi ve Şenol Güneş vardı. gerisi tırı vırı fasa fiso. Serdarın parası ve çevresi, Ahmet Nur çebinin otoritesi ve yönetim zekası keşke bir araya gelse. . takımın başında da bir Sergen yalçın veya Mehmet Özdilek gibi, gerçek Beşiktaşlı olsa. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Sergen yalçın:

Başkan ahmet nur Çebi

0
0
yanıtYanıtla
Gerçekci Kartal:

Süleyman Seba''dan sonra Beşiktaş''ın başına gelen tek onurlu başkan Serdar Bilgili''ydi. O da kendi taraftarından küfür yeyince maç biter bitmez istifa etti. Galiba bu kulüp başkanlığı da siyaset gibi onurlu adam işi değil.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title