Haberler

Beşiktaş'ta Şenol Güneş Yine Farklı Bir 11 ile Sahaya Çıkacak

Beşiktaş'ta 2 gün sonra oynanacak Kayseri spor maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş'in kadro arayışları sürüyor.

Sezon başından bu yana çeşitli nedenlerle istikrarlı bir kadro sahaya süremeyen Güneş, Kayseri spor maçında da farklı bir 11 ile mücadele edecek.

Sol bek, orta saha ve santrfor mevkilerinde birkaç alternatif üzerinde duran tecrübeli teknik adam, kesin kararını yarın yapacağı son idmanda verecek. Çünkü iki futbolcunun birden olmaması, defans ve orta saha kurgusunun bir anda yeniden şekillenmesine yol açacak. Adriano'nun dün akşama kadar tedavisini devam ettirmesine rağmen Kayseri spor maçında oynaması çok düşük bir ihtimal. Fenerbahçe maçı bittikten sonra kırmızı kart gören Caner Erkin de Kayseri maçında sahada olmayacak bir diğer isim. Bu durumda sol bekte başka bir futbolcu oynatması gereken Güneş'in, defans kurgusunu değiştirerek Vida'yı sol beke koyması şu an için en yüksek ihtimal. Vida'nın sol beke geçmesiyle stoperde doğacak boşluğu dolduracak isimler ise Enzo Roco ve Gary Medel. Şenol Güneş'in burada yapacağı tercihi de orta saha kurgusunu belirleyecek. Eğer Medel; Pepe'nin partneri olarak görev alırsa orta sahada Atiba-Oğuzhan ya da Atiba-Tolgay Arslan ikilisi görev yapacak. Stoperde Enzo Roco'nun oynaması durumunda ise Tolgay ve Oğuzhan'ın yedek kulübesine çekilerek maça Atiba-Medel ikilisi ile başlanması da bir diğer seçenek olarak Şenol Güneş'in önünde duruyor.

ADEM LJAJİC 11'E DÖNÜYOR, BABEL YİNE SANTRFOR MU?

Fenerbahçe maçında yedek bekletildiği için spor otoritelerinin Şenol Güneş'e olumsuz eleştiriler yönettiği futbolcu olan Adem Ljajic, Kayserispor maçı ile 11'deki yerine geri dönüyor. Adem'in oynayacak olması Tolgay ve Oğuzhan'dan birinin kesin olarak kulübeye çekilmesi anlamını taşımasının yanı sıra Medel'in de stoperde değil orta sahada oynaması halinde iki futbolcu birden Kayserispor maçını kulübeden seyredecek olabilir.

Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe maçında santrforda oldukça başarılı bir profil çizen Ryan Babel'i, Kayserispor'a karşı yine en uçta oynatması da büyük bir ihtimal. Babel'in santrforda oynamaya devam etmesi durumunda sol kanatta Lens, sağ kanatta da Quaresma hücum gücünü oluşturacak diğer iki futbolcu olacak. Güneş'in Kayserispor'a karşı Babel'i yeniden sol kanada koyması durumunda ise bu kez Larin'in yerine Vagner Love'a şans vermesi de sürpriz olmayacak. - Yok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Kayserispor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title