Haberler

Beşiktaş'ta Sarı Alarm

Süper Lig'de son iki haftada 5 puan yitiren ve 8. haftada Gençlerbirliği ile karşılaşacak Beşiktaş'ta 3 önemli futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Süper Lig'de son iki haftada 5 puan yitiren ve 8. haftada Gençlerbirliği ile karşılaşacak Beşiktaş'ta 3 önemli futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte Caner Erkin, Dusko Tosic ve Gary Medel, şu ana dek üçer sarı kart gördü.

Bu üç oyuncu, 7 haftalık periyotta üçer sarı karta ulaşarak sınıra geldi.

Caner Erkin, 4 haftada sınıra geldi

Siyah-beyazlı ekipte, son haftalarda Caner Erkin gergin görüntüsüyle dikkati çekti.

Saha içinde hakemlere yönelik itirazlarının yanı sıra zaman zaman takım arkadaşlarıyla da tartışan Caner, son lig maçının 3'ünü sarı kart görerek tamamladı. Ligin 4. haftasında Kardemir Karabükspor karşılaşmasında ilk sarı kartını gören siyah-beyazlı oyuncu, 5. haftadaki Atiker Konyaspor mücadelesini kart görmeden geçti. 6. haftadaki Fenerbahçe derbisinde ikinci kez sarı kartla cezalandırılan Caner Erkin, takımının 7. haftada Trabzonspor ile oynadığı karşılaşmada da kart görmekten kurtulamadı.

Tosic ikinci kez cezalı duruma düşebilir

Beşiktaş'ın bir başka tecrübeli oyuncusu Dusko Tosic ise bu sezon takımını ikinci kez yalnız bırakma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Kardemir Karabükspor maçında çift sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan Tosic, cezası nedeniyle Atiker Konyaspor mücadelesinde görev alamadı.

Ligin ilk iki haftasındaki Antalyaspor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında hakemler tarafından sarı kartla cezalandırılan Tosic, Fenerbahçe derbisinde de kart gördü.

Medel, 231 dakikada 3 sarı kart gördü

Beşiktaş'ta Gençlerbirliği maçı öncesi cezalı olma sıkıntısı yaşayan bir başka oyuncu Gary Medel oldu.

Bu sezon şu ana dek 2 kez ilk 11'de görev yapan ve 4 lig mücadelesinde oynayan Medel, süre aldığı 231 dakikada 3 sarı kart gördü. Siyah-beyazlı formayı ilk kez 2. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında giyen Medel, son 3 haftada üst üste sarı kart görmekten kurtulamadı. 5. haftada Atiker Konyaspor karşılaşmasında sarı kart gören Şilili oyuncu, son iki haftadaki Fenerbahçe ve Trabzonspor karşılaşmalarında da aynı durumla karşı karşıya kaldı.

Medipol Başakşehir maçında olmayabilirler

Siyah-beyazlı ekipte üçer sarı kartları bulunan Caner, Tosic ve Medel, görecekleri olası kartlarla cezalı duruma düşecekler.

Bu üç oyuncu, kart gördükleri takdirde cezaları nedeniyle 9. haftadaki Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

Kaynak: AA / Spor

Gary Medel Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title