Haberler

Beşiktaş'ta Quaresma Konusu Sonuçlanmadı

Beşiktaş'ta takımdan ayrılması gündemde olan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın geleceğiyle ilgili yine sonuca varılamadı.

Beşiktaş'ta takımdan ayrılması gündemde olan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın geleceğiyle ilgili yine sonuca varılamadı.

Kulüp Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ve İletişim Komitesi Başkanı Adnan Dalgakıran ile Quaresma ve menajeri Ahmet Bulut, Akaretler'deki kulüp binasında bir kez daha bir araya geldi.

Öğle saatlerinde başlayan ve yaklaşık 6 saat süren görüşmeden ilk çıkan kulüp başkanı Fikret Orman oldu. Orman, konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, Quaresma'nın menajeri Ahmet Bulut, yarın görüşmelere devam edeceklerini söyledi.

Görüşmenin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ise görüşmeye devam ettiklerini ve henüz sonuçlanmış bir durumun olmadığını dile getirdi.

Görüşmeler sonuçlanmadan açıklama yapmanın doğru olmayacağını vurgulayan Çebi, "Görüşmeye devam ediyoruz. Daha bitmedi. Beklenti yok. Sonuçlanmadan hiçbir şey açıklayamayız" dedi.

Çebi, Quaresma'nın Galatasaray'a gitme ihtimali olduğu yönündeki soruyu yanıtsız bırakırken, "Karşılıklı iki tarafın anlaşması söz konusu olmadığı için hiçbir açıklama yapılamaz. Bittiği zaman açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi, Ahmet Bulut'un yarın görüşmelere devam edileceğini söylediğinin hatırlatılması üzerine, "Ahmet Bulut kendisi bir açıklama yapar. Bazı şartlarda tartışmak gerekiyor. Bu nedenle uzuyor. Karşılıklı görüşmeler devam ediyor. Şu saatte anlaşma gerçekleşmedi. Biraz sonra da gerçekleşebilir, yarın sabah da gerçekleşebilir. O zaman zaten konu açıklanır" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Nur Çebi Fikret Orman Ahmet Bulut Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title