Haberler

Beşiktaş'ta Korkutan Patlama Sesi

Haber-Kamera: Hakan KAYA- Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL DHA

Beşiktaş Ortaköy'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gününde açılması planlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Anıtı önünde patlama sesi duyuldu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Patlamanın açılış nedeniyle bölgeye bırakılan torpillerin henüz bilinmeyen bir nedenle patlaması sonucu oluştuğu belirtildi.

Olay Ortaköy, Ortabayırı Sokak'ta saat 00.00 sıralarında meydana geldi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü açılması planlanan 15Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Anıtı önünde patlama sesi duyulması üzerine mahalle sakinleri korkuyla dışarı çıktı.

ÇOK SAYIDA POLİS EKİBİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri sokağın giriş ve çıkışlarını güvenlik şeridi çekerek önlem alırken, olay yeri inceleme polisleri çevrede delil araştırması yaptı.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNDE

Olayın ardından bölgeye Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Caner Çoşar da geldi. Olay yerinde inceleme yapan Çoşar polislerden bilgi alarak bölgeden ayrıldı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından patlamanın açılış nedeniyle alana getirilen torpillerin, protokol alanı montajını yapan işçilerin çalıştığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle patlaması sonucu oluştuğu belirtildi.

'BÜYÜK BİR PATLAMA SESİ DUYULDU"

Olay yeri yakınında oturan şarkıcı Mustafa Sandal'ın Teyzesi Sema İleri de yaşananları anlattı.

Büyük bir patlama sesi duyduğunu söyleyen İleri, 'Biz hepimiz evde oturuyorduk. Bir anda çok büyük bir patlama sesi geldi. Bu patlama sesinden sonra kapıyı açtığımız an bütün bir mahallede büyük bir beyaz duman vardı. Ne olduğunu anlayamadık, çünkü anıt hazırlanıyor, iki aydır hazırlanıyorlar. Koşarak geldik. Zabıtalar ve işçiler de vardı. Yukarı çıktılar. Dumanın ne olduğunu anlayamadık. Sonra Emniyet teşkilatımız ve Beşiktaş ilçe emniyet müdürümüz buradaydı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş 29 Ekim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title