Haberler

Besıktas'ta Kayserıspor Macı Hazırlıkları

Besiktas, Turkcell Super Lig'in 21. Haftasinda Deplasmanda Kayserispor ile Oynayacagi Macin Hazirliklarini Bugun Ogle Saatlerinde Yaptigi Antrenmanla Surdurdu.

Besiktas, Turkcell Super Lig'in 21. haftasinda deplasmanda Kayserispor ile oynayacagi macin hazirliklarini bugun ogle saatlerinde yaptigi antrenmanla surdurdu.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktor Ertugrul Saglam yonetiminde yapilan antrenmana milli takim kampinda bulunan Rustu, Gokhan Zan, Ibrahim Kas ve Holosko'nun yani sira sakatliklarinin tedavisi suren Cisse, Tello, Serdar Kurtulus, Mehmet Sedef, gribal enfeksiyon geciren Ali Tandogan ve Ricardinho katilmadi. Sakatligi gecen Arjantinli yildiz Delgado takimla birlikte calisirken, Cisse ve Tello'nun da yarin takimla birlikte calisacaklari bildirildi. Takim halinde yapilan duz kosu ve isinma

hareketleriyle baslayan antrenmanda Siyah-beyazli futbolcular, daha sonra gruplar halinde 5'e 2 pas calismasi yapti. Antrenman, dar alanda yapilan cift kale macla sona erdi. Antrenmanda yeni transferlerden Gordon Schildenfeld, cift kale macta 1 gol atti. Antrenman sonunda Siyah-beyazli futbolcular, penalti calismasi yapti.

Besiktas, yarin basina kapali yapacagi antrenmanla Kayserispor macinin hazirliklarini surdurecek.

(EE-IY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title