Haberler

Beşiktaş'ta gözler Avcı'da

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından transfer çalışmaları için de gaza basıldı.

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından transfer çalışmaları için de gaza basıldı. CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen Everton'ın 10 numarası Nikola Vlasic için girişimler başlayacak. Transferde bir diğer öncelik ise kaleci. Abdullah Avcı'yı takımın başına getiren ve Adem Ljajic'in de satın alma opsiyonunu kullanarak bu futbolcunun bonservisini alan Beşiktaş, Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veriyor. Shinji Kagawa'nın sözleşmesinin bitmesinin ardından gitmesiyle birlikte 10 numara bölgesine transfer yapmak isteyen siyah-beyazlılar, CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen Everton'ın 10 numarası Nikola Vlasic'i gündemine aldı. Hırvat Milli Takımı forması da giyen 21 yaşındaki futbolcu için görüşmelere başlayacak olan Beşiktaş, bu futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Geçtiğimiz sezon Rus ekibinde forma giyen ve 30 Haziran'da kiralık sözleşmesi bitecek olan genç futbolcu, CSKA formasıyla lig ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 31 maçta 8 gol atıp 7 asist yapmıştı.

KARİUS'A TEKLİF VAR, GÖZLER LİVERPOOL'DA Geçtiğimiz sezonun en çok tartışılan isimlerinden olan Alman file bekçisi Loris Karius'a Almanya'dan bazı tekliflerin olması sonucu gözler Liverpool'a çevrildi. Beşiktaş ile 1 yıl daha kontratı bulunan Karius'un satılması halinde kaleci transferi için kolları sıvayacak olan Beşiktaş, eski file bekçisi Fabri'yle ilgileniyor. Premier Lig'de küme düşen Fulham'da forma şansı bulamayan ve mutsuz olan Fabri'yle görüşen yöneticiler, ekonomik açıdan uygun bir zemin bulunması halinde bu transferi tamamlayacak. Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda hareket edecek olan yönetim; kaleci, sol bek, sağ bek, orta saha ve forvet takviyesi yapacak.

(Bozhan Memiş/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title