Haberler

Beşiktaş'ta Gökhan Zan Sevinci

Turkcell Süper Lig'de Konyaspor'u Deplasmanda Son Dakika Golüyle Yenerek Haftayı 3 Puanla Kapayan Beşiktaş, İzin Yapmadan Ankaragücü ile Oynayacağı Fortis Türkiye Kupası Maçı Hazırlıklarına Başlarken, Sakatlığı Geçen Gökhan Zan da Takımla Birlikte Çalıştı.

Turkcell Süper Lig'de Konyaspor'u deplasmanda son dakika golüyle yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş, izin yapmadan Ankaragücü ile oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçı hazırlıklarına başlarken, sakatlığı geçen Gökhan Zan da takımla birlikte çalıştı.

Ligde 3 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapılan derbi maçta sakatlanan ve daha sonra forma giyemeyen Gökhan Zan, uzun bir aradan sonra bugün takımla birlikte antrenmana çıktı. Gökhan'ın yanı sıra sakatlığı geçen Ricardinho'nun da yarından itibaren takımla birlikte çalışacak olması teknik heyeti oldukça sevindirdi.

Bu arada BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Konyaspor maçında forma giyen oyuncular koşu yaparken, diğerleri yarı sahada çift kale maç oynadı. Çalışmaya tedavileri süren Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş katılmadı.

Siyah-beyazlılar, yarın basına açık yapacakları antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title