Haberler

Beşiktaş'ta Gençlerbirliği Maçının Hazırlıkları...

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig`in 9. haftasında Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri`nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde gerçekleştirilen antrenman oldukça neşeli geçti.

Futbolcular antrenmanda ayak tenisi oynadı. Sakatlıkları bulunan İbrahim Akın ve Nobre`nin katılmadığı antrenmanda Delgado, kondisyoner eşliğinde çalışmalara başladı. Omuzlarından sakatlanan Koray ve Kleberson ise takımdan ayrı koşu yaptı. Antrenmanın son bölümünde bazı oyuncular, kanatlardan yapılan ortalarla gol çalışması gerçekleştirdi. Bu çalışmanın sonunda Tigana, topları tek tek toplayıp torbaya koyarken, futbolculara orta yapabilmeleri için sadece bir top bıraktı.

Beşiktaş`ın Brezilyalı oyuncusu Ricardinho`nun oğlu da çalışmayı izledi. Brezilyalı futbolcu antrenmandan sonra oğlu ile diğer sahada bir süre topla oynadı.

Antrenman bittikten sonra futbolculardan Ali Tandoğan, ayak tenisi konusunda teknik direktör Tigana`ya meydan okudu. Ali, Tigana`dan ayak tenisi maçı randevusu isterken, ikili iddialaştı. İddia otomobille başlarken, daha sonra Tigana ve Ali Tandoğan elbisede karar kıldılar ve gelecek hafta oynamak üzere de sözleştiler. İddiada otomobilin söz konusu olması üzerine Tigana, daha önce de bazı oyuncularla bu konuda iddiaya girdiğini, kazandığı halde oyuncuların otomobil vermediğini esprili bir şekilde söyledi. Öte yandan, Beşiktaşlı futbolcular yarın tesislerde grip aşısı olacak. Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı tek antrenmanla sürdürecek.

Öte yandan antrenmanın son bölümünde teknik direktör Tigana ile Ali Tandoğan iddiaya girdi. Ayak tenisinde İbrahim Kaş ve Gökhan Güleç ile takım olduğunu söyleyen Ali Tandoğan, Tiganaya arabasına düello teklif etti. Fransız teknik adamın düelloya cevabı ise:¨Daha önce İbrahim Üzülmez`den bir tane araba kazanmıştım. Bunun gibi nice iddialar kazandım ama veren olmadı. İsterseniz oyuncak arabasına oynarız¨oldu.

Araya giren menajer Ali Gültiken`in tavsiyesi üzerine teknik direktör Tigana ve Ali Tandoğan`ın takımı önümüzdeki hafta takım elbisesine ayak tenisi oynayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title