Haberler

Beşiktaş'ta Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları...

Beşiktaş, Hafta Sonunda Gençlerbirliği ile Oynayacağı Turkcell Süper Lig Maçının Hazırlıklarını, Bu Akşam Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Beşiktaş, hafta sonunda Gençlerbirliği ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Siyah-beyazlılar, ilk yarım saati basına açık olan antrenmanda, tam sahada 45`er dakikalık çift kale maç yaptı. BJK Nevzat Demir Tesisleri`ndeki maça PAF takımdan bazı oyuncular da katılırken, teknik direktör Jean Tigana, as takımda forvette Nobre ve Gökhan Güleç ikilisini oynattı. Bu futbolcuların arkasında Delgado ile Ricardinho birlikte oynadı. Futbolcuların antrenman maçında son derece istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Koray, Kleberson ve Bobo katılmazken, İbrahim Akın takımdan ayrı koşu yaptı. İbrahim Akın`ın yarın takımla birlikte çalışacağı, sağ dizinde ağrıları olan Bobo`nun durumunun ise yarın yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağı bildirildi. Siyah-beyazlılar, yarın saat 16.00`da yapacakları tek antrenmanla Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title