Haberler

Beşiktaş'ta, Gençlerbirliği Hazırlıkları Sürüyor

Beşiktaş, Milli Maçlar İçin Verilen Arada Çalışmalarına Devam Ediyor. Sabah Salonda Çalışan Siyah Beyazlı Takım, Akşam İdmanında Taktik Ağırlıklı Çeşitli Çalışmalar Yaptı.

Beşiktaş, Milli maçlar için verilen arada çalışmalarına devam ediyor. Sabah salonda çalışan siyah beyazlı takım, akşam idmanında taktik ağırlıklı çeşitli çalışmalar yaptı.

İdmana Milli takımlarda bulunan İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan, Vedran Runje`nin yanı sıra sakatlığı nüksettiği için Milli takım kadrosundan çıkarılan İbrahim Toraman, sakatlıkları devam eden Delgado ile Nobre katılmadı. Omuzları çıkan oyuncularımız Koray Avcı ve Kleberson ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Milli Takım kampındayken sakatlığı nüksettiği için Macaristan ve Malta karşılaşmalarının kadrosundan çıkarılan İbrahim Toraman için bir açıklama yapan Kulüp Doktoru Ayhan Optur, başarılı futbolcumuzun sol iç diz yan bağlarında lif yırtığı ve ödem tespit ettiklerini söyledi. Optur ayrıca İbrahim Toraman`ın bir hafta sonra idmanlara başlayacağını belirtti.

Siyah beyazlı takım, hazırlıklarını yarın saat 16.00`da yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title