Haberler

Beşiktaş'ta Bursaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 7 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 7 Mayıs Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde gerçekleştirilen idmanda siyah-beyazlı oyuncular ısınma ve koşu çalışmalarının ardından çift kale maç oynadı.

İdmana, tedavileri süren Matteo Ferrari, Fabian Ernst ve Mert Nobre'nin yanı sıra karın adalesinde zorlanma tespit edilen İsmail Köybaşı, bağırsak enfeksiyonu geçiren Guti katılmadı. Dün takımdan ayrı çalışan Ricardo Quaresma'nın yanı sıra İbrahim Toraman ve Ekrem Dağ da takımla birlikte antrenmanda yer aldı.

Sakatlıkları süren Ersan Adem Gülüm ve Hugo Almeida fizyoterapistle çalışırken, Nihat Kahveci ise salon çalışmalarına devam etti.

-QUARESMA, YEŞİL TAKIMIN SEVİNCİNE İZİN VERMEDİ-

Neşeli geçen antrenman maçında Bobo, Sivok, Fernandes, Hilbert, Simao, Rıdvan ve Ekrem'den oluşan yeşil takım, Quaresma, Necip, Aurelio, Atınç, Onur ve Erhan'dan oluşan siyah takımı yendi.

Yeşil takım oyuncuları galibiyet sevinçlerini basına görüntü vermeye çalışarak kutlamak isterken, bu oyuncuların önüne geçen Quaresma, şut çekerek görüntüyü ve sevinci engelledi. Siyah takımdaki diğer oyuncular da arkadan su atarak yeşil takım oyuncularının sevincini engellemeye çalıştı.

Beşiktaş, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Siyah-beyazlılar akşam saatlerinde Bursa'ya gidecek.

-ANTRENMANDA FORMULA 1 PİLOTLARI-

Beşiktaş'ın bugünkü antrenmanın son bölümünde Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'nde mücadele edecek Hispania Racing'in pilotları yer aldı.

Hispania Racing pilotları Vitantonio Liuzzi ve Narain Karthikeyan son bölümde tesislere gelerek antrenmana katıldı. Futbolcularla toplu olarak basına görüntü veren Formula 1 pilotları daha sonra Portekizli oyuncular Quaresma ve Simao ile bir süre sohbet etti.

Pilotlara, arkasında isimlerinin yazılı olduğu formalar hediye edilirken, Liuzzi ve Karthikeyan da Quaresma ile Simao'ya maket Formula 1 aracı verdi.

Basın mensuplarına kısa açıklamada bulunan Simao, 7 Mayıs Cumartesi günü Bursaspor ile önemli bir maç yapacaklarını belirterek, "Bu önemli maçı geçtikten sonra pazar günü de zaman olursa yarışları izlemek isterim" dedi.

Pilotlardan Vitantonio Liuzzi ise şampiyonlarla kurulu bir takımla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Cumartesi günü için biz onlara şans getireceğiz. Zamanları olur da pazar günü yarışlara gelirlerse onlar da bize şans getirecek" diye konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title