Haberler

    Beşiktaş'ta 12. Alman Loris Karius

    Siyah-beyazlı ekipte Alman golcü Stefan Kuntz, 1995-96 sezonunda Beşiktaş formasını giymişti. Beşiktaş'a Alman ekibi VfL Bochum'dan gelen Kuntz, 1999'da ise futbol hayatına nokta koyarken, Siyah-beyazlılarda oynadığı 30 maçta tam 9 kez ağları havalandırdı.

    Beşiktaş'ın bir başka Alman golcüsü ise 2015-2016 yılları arasında siyah-beyazlıların Fiorentina'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mario Gomez oldu. Beşiktaş'ta çıktığı 41 karşılaşmada 28 kez fileleri havalandırmayı başaran Alman golcü, Süper Lig'de ise atığı 26 gol ile adını 'Gol Krallığına' yazdırmıştı. Şu an ülkesinde Stuttgart forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli golcü, siyah-beyazlıların 2015-2016 sezonunda elde ettiği şampiyonlukta önemli rol oynamıştı.

    YENİ GÖZDE LORIS KARIUS

    Beşiktaş'a ilk gelen Alman oyuncu olan Raimond Aumann, siyah-beyazlılarda 1994-96 yılları arasında görev aldı. Toplamda 41 kez Beşiktaş forması giyen Alman kaleci, 1999 yılında ise futbol hayatına nokta koydu.

    Geçtiğimiz günlerde ise siyah-beyazlılar, tarihinin ikinci Alman kalecisini kadrosuna kattı. Liverpool'dan 2 yıllığına kiralık olarak gelen 25 yaşındaki Loris Karius, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise finalde kırmızı-beyazlı ekibin formasıyla, İspanyol devi Real Madrid'e karşı oynadı.

    ORTA SAHANIN EFSANESİ FABIAN ERNST

    Beşiktaş'ta 2009-2012 yılları arasında oynayan Alman orta saha oyuncusu Fabian Ernst, saha içindeki mücadelesi ve başarılı performansıyla siyah-beyazlı taraftarların sevgilisi olmuştu. Beşiktaş'ın 2008-2009 yıllarında kazandığı Süper Lig Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası Şampiyonluğu'nda büyük pay sahibi olan Alman oyuncu, Beşiktaş formasıyla 106 karşılaşmada görev aldı.

    Siyah-beyazlı ekipte 2009-2011 yılları arasında forma giyen bir diğer Alman orta saha oyuncusu olan Michael Fink ise, Beşiktaşlı taraftarlar için Fenerbahçe'ye ceza sahası dışından attığı gol ile unutulmaz oldu. 36 yaşındaki oyuncu şu an ise FC Giessen takımında forma giymekte.

    Siyah-beyazlılarda forma giyen bir başka Alman orta saha oyuncusu ise Sixten Veit. Beşiktaş'ta kısa bir süre yer alan Alman orta saha, siyah-beyazlı formayı ise yalnızca 4 maçta giyebildi.

    DEFANSTA 2 ALMAN

    Beşiktaş'ta 1999 yılında forma giyen Alman savunmacı Thomas Hengen, siyah-beyazlı formayı çok kısa bir süre giydi. Özel nedenleri olduğu gerekçesiyle ülkesine dönmek isteyen savunmacının sözleşmesi feshedilmişti.

    Siyah-beyazlı formayı giyen bir diğer Alman defans oyuncusu ise Oliver Schaefer'dı. Beşiktaş'ta bir sezon boyunca top koşturan Alman stoper, 28 maçta forma şansı buldu. Schaefer, 2007 yılında ise kariyerine nokta koydu.

    GÖREV ADAMLARI HILBERT - BECK

    Beşiktaş'ta 2010-2013 yılları arasında oynayan Alman sağ bek Roberto Hilbert, siyah-beyazlılarda toplam 82 karşılaşmaya çıkarak istikrar örneği gösterdi. Beşiktaşlı taraftarların da çok sevdiği Alman sağ bek, şu an ise ülkesinin takımlarından Greuther Fürth'te forma giyiyor Siyah-beyazlılarda 2015-2017 yılları arasında forma giyen bir diğer Alman sağ bek ise Andreas Beck'ti. Beşiktaş'tan 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Stuttgart'a transfer olan Beck, siyah-beyazlılarda 52 maçta görev aldı.

    Beşiktaş'ın bir başka Alman oyuncusu ise sol bek pozisyonunda göre alan Markus Münch'tü. Siyah-beyazlı ekipte 1999-2001 yılları arasında forma giyen Münch, başarılı performansına 6 gol de ekleyince, Beşiktaşlı taraftarların unutulmaz isimlerinden biri oldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Loris Karius Liverpool Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title