Haberler

    Beşiktaş Sompo Japan, Son Çeyrekte Kazandı

    Beşiktaş Sompo Japan grupta üst üste 2. galibiyetini alırken, Stelmet Zielona Gora ise 2. kez mağlup oldu.

    Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş Sompo Japan, Diebler'in dış atışlardan kaydettiği basketlerle 5. dakikayı 14-9 önde geçti. Siyah-beyazlı takım, Strawberry'in üç sayı çizgisinin gerisinden attığı basketle 6. dakikada farkı çift hanelere taşıdı: 19-9. Kalan bölümde konuk takımın Zamojski ve Florence ile bulduğu basketlere Strawberry'nin sayılarıyla karşılık veren Beşiktaş Sompo Japan, ilk periyodu 23-13 önde bitirdi.

    Stelmet Zielona Gora, ikinci çeyrekte uyguladığı etkili savunmayla Beşiktaş Sompo Japan'ın fazla sayı bulmasına izin vermedi. Hrycaniuk, Florence, Kelati ve Dragicevic ile skor bulan konku takım, Matczak'ın serbest atış çizgisinden kaydettiği basketle 19. dakikada farkı 3 sayıya indirdi: 28-25. Kalan bölümde Diebler ve Weems ile skor üreten Beşiktaş Sompo Japan, soyunma odasına 33-27 üstün gitti.

    Beşiktaş Sompo Japan, Weems ve Lima ile bulduğu sayılarla 21. dakikada farkı tekrar çift hanelere taşıdı: 37-27. Zamojski, Kelati ve Dragicevic'in kaydettiği basketlerle 10-0'lık seri yakalayan Stelmet Zielona Gora, 25. dakikada skorda dengeyi sağladı: 37-37. Konuk ekip, Florence'in serbest atış çizgisinden attığı sayıyla karşılaşmada ilk kez öne geçti: 39-40. Daha sonra Beşiktaş Sompo Japan'ın Strawberry ile bulduğu sayılara Zamojski, Hrycaniuk ve Dragicevic ile karşılık veren Stelmet Zielona Gora, final periyoduna 3 sayı avantajla (43-46) girdi.

    Son çeyreğe iyi başlayan Stelmet Zielona Gora, Dragicevic'in basketiyle 33. dakikada farkı 6 sayıya çıkardı: 51-57. Weems, Diebler ve Erkan Veyseloğlu'nun sayılarıyla rakibine karşılık veren siyah-beyazlılar, 39. dakikada beraberliği sağladı: 60-60. Beşiktaş Sompo Japan, Can Maxim Mutaf'ın üç sayı çizgisinin gerisinden kaydettiği basketle bitime 17 saniye kala skoru 63-60 yaptı. Kelati'nin başarısız dış atış denemesinin ardından Diebler ile serbest atış çizgisinden sayılar bulan Beşiktaş Sompo Japan, müsabakadan 65-60 galip ayrıldı.

    Beşiktaş Sompo Japan: 65 - Stelmet Zielona Gora: 60

    Salon: Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi

    Hakemler: Marius Ciulin (Romanya), Erez Gurion (İsrail), Boris Krejic (Slovenya)

    Beşiktaş Sompo Japan: Kenan Sipahi 3, Diebler 19, Weems 14, Strawberry 14, Sertaç Şanlı 2, Lima 7, Erkan Veyseloğlu 3, Can Maxim Mutaf 3, Samet Geyik

    Stelmet Zielona Gora: Moore 4, Koszarek 2, Zamojski 12, Kelati 10, Dragicevic 13, Hrycaniuk 6, Mokros 2, Matczak 4, Florence 7

    1. Periyot: 23-13

    Devre: 33-27

    3. Periyot: 43-46

    Beş faulle çıkan: 32.50 Sertaç Şanlı (Beşiktaş Sompo Japan)

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Sertaç Şanlı Beşiktaş Maxim Lima Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title