Haberler

Beşiktaş - Sivasspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında Beşiktaş sahasında Demir Grup Sivasspor'u 5-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında Beşiktaş sahasında Demir Grup Sivasspor'u 5-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligi 4'üncü sırada bitirmelerinin kendilerini üzdüğünü ifade eden Şenol Güneş, "Bu bizi üzdü. İyi bir sonuç ve sıralama bekliyorduk. Bizim için beklenen sonuç bu değildi. Beklentilerimizin altında kaldık. Sonuç ne olursa olsun oyuncularımala gurur duyuyorum. Deplasmandaki puan kayıpları, ilk yarıdaki puan kayıpları, şu yanlışlar, bu yanlışlar; hepsini sayabiliriz. Mazeretler eksiklerimizi ortadan kaldırmaz. Şampiyonlar Ligi'nde de bir bedel ödediğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"TALİSCA ANLAŞMASINI YAPTI"

Anderson Talisca'nın takımdan ayrılmasına üzüldüğünü belirten Güneş, "Oyuncuların gidiş veya gelişlerine ben karar vermiyorum. Talisca zaten devre arasında gitmişti. Maalesef giden bir oyuncumuz. Talisca'nın gitmesine üzüldüm. Biraz daha kalsaydı hem bizim için hem kendisi için iyi olurdu. İyi bir kulübe gittiği için mutluyum. Anlaşmasını yaptı zaten" şeklinde konuştu.

'NEYİN VAR, NE OLDU' SORAN YOK"

Fenerbahçe ile oynanan olaylı derbi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Şenol Güneş, "Ben bir şey yapmadım ama bir olay yaşadım. 'Neyin var, ne oldu' soran yok. O maçtaki dördüncü hakem, bugün de görevliydi, 'Biz tatil ettik' dedi. Dayak yiyen bir adam olarak komplocu, kumpasçı, tiyatrocu olduk. O zaman seyirci niye ceza aldı, kulüp niye ceza aldı. Futboldaki şike sürecinde federasyon başkanı olan Mehmet Ali Aydınlar, şimdi Fenerbahçe'de. Onun hastanesine gittim. Rapor bende. Aykut Kocaman, kafama yabancı madde geldiğini kabul ediyor, ne kadar geldiğini hesap edemiyor. O zaman yanıma gel. Soyunma odasına gel. Tansiyonum 19,5 olmuştu. Hastaneye gittim. Retinada da yırtık vardı. Onun için gittim" ifadelerini kullandı.

SAMİMİYET, İYİ NİYET OLMADIKTAN SONRA VAR BİLE YOK OLUR"

Başından bir hadise geçtiğini ifade eden Şenol Güneş, "Samimiyet, iyi niyet olmadıktan sonra VAR bile yok olur. Penaltıdan mı, oyundan mı bahsedeyim. Çok şey karıştırırsak buluruz. Bunları kabulleniyorum. Başımdan bir hadise geçti. Hiçbir suçum yok. '70 yaşında adam nasıl sürünür' diyorlar. Evet süründüm. Bu benim ayıbım değil" diye konuştu.

SAMET AYBABA: "ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAZI KULÜPLERLE GÖRÜŞMELERİMİZ OLACAK"

Son günlerde adı Trabzonspor ile anılan Samet Aybaba, "Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta bazı kulüplerle görüşmelerimiz olacak. Sivasspor yönetimiyle görüştük. Birlikte çalışmayacağımızı gördük, o yüzden ayrılacağız" dedi.

"HAKEMLERLE İLGİLİ GENEL BİR DEĞERLENDİRME YAPIYORUM"

Hakemlerle ilgili genel bir değerlendirme yaptığını belirten Aybaba, "Kırmızı karttan önce başka bir oyun vardı, kırmızı karttan sonra başka bir oyun vardı. Bu tip tartışmalar hem hakemlere hem bize zarar veriyor. Oyunun bütünlüğüne bakmak lazım. Renklere, statlara, oyuncu isimlerine, şehirlere bakmadan hakemler hareket etmeli. Tartışmalarla daha da kötüye gidecek. 'Bu kadar kaliteli oyuncu getiriyoruz, futbol gelişsin' diyorlar. Ancak ben geliştiğini göremiyorum. Hakemler bizim oyuncumuza farklı geliyor. Bu maç için bunları söylemiyorum. Genel bir değerlendirme yapıyorum" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Şenol Güneş'in açıklamaları

Samet Aybaba'nın açıklamaları - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title