Haberler

Beşiktaş, Sivasspor ile Puanları Paylaştı

Güncelleme:

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kendi evinde Sivaspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kendi evinde Sivaspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, çok büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek, "Bu maçı kazanıp ikinci sıraya yükselmeyi planlamıştık. İlk yarıda çok iyi oynadık, erken gol bulduk. Birçok pozisyona girdik. Yakalanan pozisyonlar gol denecek pozisyonlardı. Bunları değerlendiremedik. Bunun bedelini ödedik. Oyuncularımda devre arasında bir gerginlik vardı. Bu kaçırdıklarının bedelini ödemekten endişe ediyorlardı. Sanki devre arasında 1-0 önde giren biz değil, onlarmış gibi girdik. Oyuncularıma 'kafanızı kaldıran mücadele edin' dedim. Ancak ikinci yarı istediğimiz gibi gitmedi. Sivasspor beraberliği yakaladıktan sonra gerekli reaksiyonu gösteremedik" dedi.

Basın mensuplarının yedek kulübesinden gelen futbolcuların oyuna olan katkısı ile ilgili soruya ise Hırvat teknik adam, "Evet bu gün sonradan oyuna giren futbolcuların oyuna katkısı olmadı. Cezalı ve sakat oyuncularımız var" diye konuştu.

Basın mensuplarının Başkan Fikret Orman'ın "İstikrarsız sonuçlar alıyoruz" sözlerinin hatırlatılması üzerine Bilic, "Koltuğumda kendimi rahat hissediyorum. Sonuç olarak 8 maçtır kaybetmeyen bir takından bahsediyoruz. İç saha maçlarında bazı puanlar kaybettik. O işimizi zorlaştırdı. 4 maç cezalı oynadık. Bu maçların üçünde berabere kaldık. Sonuçta cezamız bitti. İç saha maçlarımızın hepsini kazanabilmek isterdik. Kayıpları burada yaşadık" şeklinde cevap verdi.

Beşiktaş futbolcusu Holosko ise, maçtan beraberlikle ayrıldıklarını hatırlatarak, "Mücadeleden 3 puan alıp 2. sıraya çıkmayı hedefliyorduk. Bunu kendi elimizle teptik. 4-5 net pozisyonu değerlendiremeyince Sivassspor'dan beraberliği getiren gol geldi" diye konuştu.

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Motta, ilk yarı çok iyi başladıklarını vurgulayarak, "Maçın başında bir gol bulduk. İlk yarıda birçok pozisyonu değerlendiremedik. İkinci yarıda Sivassspor kendi becerisi ile bir gol attı. Bu maçı unutacağız. Lig uzun bir maraton" şeklinde konuştu.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sivasspor Antrenörü Cesar Domingo Mendiondo Lopez, her iki takım için de birer devre olduğunu belirterek, "Beşiktaş için birinci, bizim ikinci o yüzden sonuç berabere bitti" dedi.

Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay, ilk yarıda Beşiktaş'ın 4 tane net pozisyonu olduğunu hatırlatarak, "Bu pozisyondan bir tanesini gole çevirebildiler. 2. yarıda ise bizim de net pozisyonlarımız vardı. Bunlardan bir tanesini gole çevirdik. Maçta öne geçebilirdik. Bundan sonra puan almaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını vurgulayan Sivasspor futbolcusu Burhan Eşer, "Maçın başında istediğimiz organizasyonları sağlayamadık. Gerçek Sivasspor'u ortaya koyamadık. Zor bir saha zemininde oynadık. Beşiktaş karşısından 1 puan aldığımız için sevinçliyiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Slaven Bilic Sivasspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title