Haberler

Beşiktaş, Sezon Hazırlıklarına Almanya'da Devam Ediyor

Sezon hazırlıklarını Almanya'nın Gutersloh'a bağlı Marienfeld bölgesinde sürdüren Beşiktaş bu sabah yaptığı idmanla çalışmalarını sürdürdü.

1.5 saat süren antrenman hafif tempoda gerçekleşti.

Kondisyon hareketleri ile başlayan idman 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından ayak tenisi ile devam etti ve 20 dakikalık hafif koşu ile sona erdi.

Sakatlığı devam eden Ömer Şişmanoğlu ve salonda çalışan Tomas Sivok antrenmana katılmazken Cenk Tosun bireysel antrenör eşiliğinde çalıştı. Ramon Motta, Atiba, Veli Kavlak ve Necip Uysal takımdan ayrı rehabilitasyon ve kondisyon antrenmanı yaptı.

İdman sonrası Köln Beşiktaş'lılar Derneğinden gelen taraftarlar futbolculara baklava ikram ederken Futbol A Takımı Sorumlu Yönetici'si Mete Vardar'a plaket takdim etti.

İLK HAZIRLIK MAÇI YARIN 4 LİG TAKIMI SC VERİ İLE OYNANACAK MAÇA SEYİRCİ ALINMAYACAK

Almanya'daki ilk hazırlık maçına yarın oynayacak olan siyah beyazlılar öğleden sonrayı dinlenerek geçirecek. Almaya 4. lig takımı SC Veri ile saat 19: 00'da oynanacak hazırlık maçına Almanya yerel makamlarının güvenlik gerekçesiyle aldığı karar doğrultusunda seyirci alınmayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Şişmanoğlu Tomas Sivok Beşiktaş Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title