Haberler

Beşiktaş Şehit Yılmaz, Kabri Başında Anıldı

İstanbul Beşiktaş’ta PKK terör örgütü saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Murat Yılmaz, vefatının yıldönümünde mezarı başında anıldı.

İstanbul Beşiktaş'ta PKK terör örgütü saldırısı sonucu şehit düşen polis memuru Murat Yılmaz, vefatının yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Muş Merkez Polis Şehitliğine düzenlenen ziyarete Muş Valisi Doç. Dr. İlker Gündüzöz, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal, AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, polis, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı. Burada şehit Murat Yılmaz için Mevlid-i Şerif okutulup, dualar edildi. Yapılan duaların ardından polisler tarafından gül kolonyası ve lokum ikramı yapıldı.

Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Beşiktaş Stadyumu önünde PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Murat Yılmaz'ın şehadetinin yıldönümü münasebetiyle ailenin acısını paylaşmak amacıyla mezarı başında mevlit okuduklarını söyledi. Asya, "Bu vesile ile bütün şehitlerimizin ailelerine bir kez daha baş sağlığı diliyoruz" dedi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Doğu Anadolu Muş Şube Başkanı Emrullah Aktaş ise, "10 Aralık 2016 tarihinde hain terör örgütü PKK tarafından Beşiktaş'ta düzenlenen saldırı sonucu şehit olan Murat Yılmaz'ın kabri başında mevlit okuttuk. Ailenin acısını paylaştık. Tüm şehitlerimize dua ettik. Bu acıya ortak olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal'ın da Kur'an-ı Kerim okuduğu anma programı, yapılan duaların ardından şehitlik etrafının temizlenmesiyle sona erdi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Yılmaz Beşiktaş PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title