Haberler

    Beşiktaş, Talisca'nın Yerine Marco Fabian'ı Düşünüyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş, Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Meksikalı futbolcu Marco Fabian'ın transferi için harekete geçti.

    Beşiktaş'ın 10 numara transferindeki hedefi ortaya çıktı. Anderson Talisca'yı gönderdikten sonra bu mevkiye oyuncu arayışında olan siyah-beyazlılar, Eintracht Frankfurt'un Meksikalı futbolcusu Marco Fabian'ın peşine düştü.

    "KULÜPLE GÖRÜŞME YAPACAĞIZ"

    29 yaşındaki futbolcuyla Beşiktaş'ın ilgilendiğine dikkat çekilerek futbolcunun "Menajerim Eintracht Frankfurt ile görüşme yapacak ve ondan sonra ne olacağı netleşecek. Teknik direktörümüz benimle bir görüşme yaptı ve takımda tutmak istediğini söyledi. Ben de kalmak isterim ama bu aynı zamanda işin maddi yönüne de bağlı" sözlerine yer verildi.

    Beşiktaş, Talisca'nın Yerine Marco Fabian'ı DüşünüyorMarco Fabian

    MAAŞINA ZAM ALIRSA TAKIMDA KALACAK

    Kulübüyle sözleşmesi 2019'da sona erecek olan Marco Fabian'ın bu sözleri yeni sözleşme yapılması durumunda, ücretinde artış istediği şeklinde yorumlandı. Frankfurt Teknik Direktörü Adi Hütter 'Çok iyi oyuncu' şeklinde tanımladığı futbolcunun takımda tutulması için yönetime talimat verdiği, ancak oyuncunun ücret artışı talebinin karşılanıp karşılanmayacağının belirsiz olduğuna dikkat çekildi.

    40 KEZ MEKSİKA MİLLİ TAKIMINDA OYNADI

    Transferde hareketli saatler geçiren ve Hamburg forması giyen Filip Kostic'i kadrosuna katmaya çalışan kırmızı-siyahlıların, kaynak yaratmak adına Marco Fabian'ı gözden çıkarabilecekleri belirtildi. 40 kez Meksika Milli Takımı forması giyen tecrübeli futbolcu, ülkesinin Dünya Kupası kadrosunda da yer almıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Anderson Talisca Frankfurt Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (4)

    Ari-Sili:

    Talisca sol ayağına çok iyi hakim bir adam,bakın bjk ile attığı gollere,ha 25 milyon ero edermi eder,ama beşiktaş bu parayı vereck kadar emperyal bir güce sahip değl,bizim paramz bize değerli erosu olan alsın gitsin ne diyeyim

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Alacaksa:

    Alsın artık bekle bekle nereye kadar

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Turan:

    Şaka mı bu? Almayın kardeşim, gerekirse şampiyon da olmayın ya. . . Bunca borcun arasında bi de para yedireceğiniz adam arıyorsunuz. Ne işi var 2. Lig seviyesinde topçunun Beşiktaş''ın 10 numarasında. . .

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Vatan Giray:

    Daha kötüsünü bulamadınız mı? 3 yılda iyileri satıp çöpleri toplaya toplaya takımı zirveden iyice uzaklaştırmaya yemin etmiş bir yönetim var.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title