Haberler

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'yı Gözden Çıkardı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta yaprak dökümü devam edecek gibi görünüyor. Siyah-beyazlılar, Tolga Zengin, Gökhan Töre, Vagner Love ve Cyle Larin'den sonra Ricardo Quaresma'ya gelecek teklifleri de değerlendirme kararı aldı. Yönetimin bu kararı, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda aldığı öğrenildi.

UZAKDOĞU KULÜPLERİNİN TAKİBİNDE

Uzakdoğu kulüplerinin takibinde olan Portekizli yıldızı satarak maaş yükünü hafifletmek isteyen Beşiktaş, kazanacağı bonservis bedeliyle de yeni transferlere kaynak yaratmak istiyor. Beşiktaş'ta ikinci dönemini yaşayan Ricardo Quaresma, 4 sezondur siyah-beyazlı kulübün formasını giyiyor.

EN ÇOK ASİST YAPAN ÜÇÜNCÜ OYUNCU

Beşiktaş'ta 141 maça çıkan Portekizli oyuncu, 19 kez fileleri havalandırırken, 45 de gol pası verdi. Beşiktaş ile 1 buçuk yıl daha sözleşmesi bulunan 35 yaşındaki futbolcu, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de yaptığı 8 asistle bu alanda zirvede yer alıyor. Quaresma, Avrupa'nın 5 büyük Liginde de en çok asist yapan 3 oyuncu arasında bulunuyor. Portekizli yıldızın önünde 10 asistle Messi ve 9 asistle Hazard yer alıyor.

(Trtspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yaprak Dökümü Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Kona:

Şenol hoca duruyormu?

3
3
yanıtYanıtla
ALİ:

ŞÜKÜR KURTULUYORUZ

2
1
yanıtYanıtla
mıstık:

q7 bjk nın bjk lı kalacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

0
2
yanıtYanıtla
Beşiktaşlıyım tabiki...:

Adamın işi asist yapmak o da bunu çok iyi yapıyor. İlla koşsun defansa yardım falan etsin istiyoruz göreviymiş gibi. . . Neyse yine de giderken para kazandıracaksa gitsin tabi. . . ''Spor Toto Süper Lig''de yaptığı 8 asistle bu alanda zirvede yer alıyor. Quaresma, Avrupa''nın 5 büyük Liginde de en çok asist yapan 3 oyuncu arasında bulunuyor. Portekizli yıldızın önünde 10 asistle Messi ve 9 asistle Hazard yer alıyor. ''

1
0
yanıtYanıtla
Muhammed:

Q7 hala stal de en iyi oyuncu

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

En çok Asist katkı yapmış oyuncuyu yolluyorlar akıl fikir işi değil talisca, gomez, cenk kim goller attırdı kardeşim Necip ''i Lens i bitmiş Oğuzhan ı oynatsın şenol güneş de gitmesi lazım artık oyunu okuyamıyor müdahale edemiyor geç kalıyor

0
0
yanıtYanıtla
Uyumaya devam:

Fenere gel.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title