Haberler

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'yı 8 Milyon Euroya Uzakdoğu'ya Gönderiyor

Güncelleme:

Beşiktaş, Dusko Tosic'in ardından Ricardo Quaresma'yı da Uzakdoğu'ya gönderiyor. Yapılan pazarlıkların ardından 8 milyon euroda anlaşmaya varıldı.

eşiktaş, menajer Ahmet Bulut aracılığı ile bir Çin kulübüyle yürüttüğü Ricardo Quaresma pazarlığını tamamladı.

Taraflar arasında yapılan görüşmeler sonrasında 8 milyon euro (Yaklaşık 43.5 milyon TL) karşılığında anlaşmaya varıldı.

TRANSFER KISA SÜREDE RESMİYET KAZANACAK

Portekizli yıldızın da 2 yıllık sözleşme imzalayacağı ve sezon başına 6 milyon Euro garanti ücret alacağı belirtildi. Siyah-beyazlı formayla iki farklı dönemde oynayıp, taraftarın sevgilisi olan Quaresma'nın transferinin kısa bir süre içinde resmiyet kazanacağı belirtildi.

Daha önce de 4.5 milyon Euro'ya Tosic'i Guangzhou'ya 4.5 milyon Euro (Yaklaşık 25 milyon TL) karşılığında gönderen Beşiktaş'ın iki oyuncudan kasasına giren para 68.5 milyon TL'ye ulaşacak.

192 MAÇ 34 GOL 64 ASİST

Beşiktaş'taki ilk dönemini 2010-12 yılları arasında yaşayan Ricardo Quaresma, 73 resmi maça çıkıp, 18 kez ağları sarstı ve 27 asist yaptı. 2015- 18 yılları arasındaki ikinci döneminde ise 119 karşılaşmada 16 gol ve 37 asistle oynadı. Kazanılan üst üste iki lig şampiyonluğu ve Avrupa'daki başarıda önemli pay sahibi olan Portekizli yıldız, toplamda 192 maçta 34 gol ve 64 asist üretti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Ricardo Andrade Quaresma Bernardo:

Yeter ki takımda kalsın maaşını ben veririm

6
9
yanıtYanıtla
Bjk1903:

G7 iyi güzel ama 35 yaşında 8 milyon iyi para gerçek haberse

8
3
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

bu adamdan futbolcu olmaz diyordum dünya yıldızı oldu hemde çok efendi bir futbolcu

2
6
yanıtYanıtla
yk:

Bir Nouma neyse q7 de odur. Beşiktaşın çocoğudur ve kalmalıdır.

4
3
yanıtYanıtla
malcolm x:

çok aranır bu q7 çok iyi topçu tamam yaşı ilerledi ama 30 dakka oynasa maç kazandırır.çokda olgun oldu eski hırçınlığı kalmamıştı.bjk en büyük hatayı yapar.zaten elindeki iyi topçular gitti.

3
4
yanıtYanıtla
Blade:

Tesekkur edilip veda edilmeli 8 milyon euro iyi bir rakam. pesine negredo love lens oguzhan pektemek hatta tolgay yollanmali

4
1
yanıtYanıtla
mehmet:

Yalan haber. . . .

0
4
yanıtYanıtla
Avanak Avni 67:

Para herşey demek değildir. Talisca''dan sonra q7 de giderse önümüzdeki 3-5 yıl Beşiktaş çok zorlanacaktır. Lakin büyüklerimizde bunun bilincinde olup ona göre staretejiler geliştireceklerdir. Yönetime ve başkanımıza güveniyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title