Haberler

Beşiktaş, Quaresma İçin Çin'den Gelen Teklifi Kabul Etti

Güncelleme:

Beşiktaş, ismi henüz açıklanmayan Çin ekibinden gelen 8 milyon euroluk Quaresma teklifini kabul etti. Portekizli yıldıza da yıllık 9 milyon euro öneren Çin ekibi, Quaresma'nın teklifi kabul etmesiyle transferi sonlandıracak.

Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor... Fabri'yi 6.4 milyon Euro'ya Fulham'a, Dusko Tosic'i 4.5 milyon Euro'ya Çin'e ve Mitrovic'i 3.7 milyon Euro'ya Club Brugge'e gönderen Beşiktaş'ta, Quaresma da transfer olmak üzere. Adı gizli tutulan bir Çin kulübünün 34 yaşındaki yıldız için hem Beşiktaş'a hem de Portekizli futbolcuya cazip bir teklif sunduğu öğrenildi.

YÖNETİM MEMNUN

Siyah-Beyazlılar'a ilk olarak 6 milyon Euro'luk teklif sunulduğu ve sonrasında 8 milyon Euro'ya çıkarıldığı bildirildi. Bu rakam yönetimi memnun ederken, Siyah-Beyazlı kurmaylar 8 milyon Euro'luk bonservis önerisini kabul etti.

Q7'YE YILLIK 9 MİLYON EURO!

Dünyaca ünlü futbolcuyu kadrosuna katmak için yoğun bir girişimde bulunan Çinliler'in, Beşiktaş'a sunduğu 8 milyon Euro'luk teklifin yanı sıra, Q7 için de kesenin ağzı sonuna kadar açıldı. Çin kulübünün yetkililerinin yıldız futbolcuya yıllık 9 milyon Euro gibi astronomik bir ücret sunduğu ifade edildi.

Bu yüksek teklif karşısında Quaresma'nın aklının karıştığı ve karar aşamasında olduğu öğrenildi. Q7'nin "Evet" demesi halinde resmi imzaların atılacağı ve transferin olumlu noktalacağı dile getirildi. (Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

gitmeee:

hayır gitme lannn

6
6
yanıtYanıtla
GENC TAKIM SART:

Çok iyi ya

5
3
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

sat sat nereye kadar? bunlardan iyisini getirmeyen namerttir

2
5
yanıtYanıtla
tayfun:

hepsini satin, genc yetenekli kadro ile yenileme yapip lige baslayin.

6
0
yanıtYanıtla
Tanju:

Hemen sat başkan en azından bjk para kazandırır hem bjk hem kendine yararı olur

5
0
yanıtYanıtla
reiscihalit:

satsinlar yoksa ellerinde kalir 34 yasinda bir oyuncuya bukadar veriyorlarsa durduklari kabahat

3
0
yanıtYanıtla
Blade:

Satalim 1 sene sonra geri gelsin

2
0
yanıtYanıtla
xyhxn:

Quaresma giderse yine eski soğuk renksiz bir beşiktaş kalır geriye. Onun gibisi beşiktaşa daha zor gelir.

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SATMAYIN ULAN Q7 ''!!! Adam bizde KAriyrini bitirmek istedi , , Tarihe girsin bizde iste !!!! Quaresma sahada olunca daha degisik bir atmosfer oluyor !! formda kalirsa 37 yasina kadar oynardi bizde !!!! fikret bey iyi tamam ama YENI QUARESMA BULMALI BIZE !!!!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
irfan:

q7 14 mil euro eder.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title