Haberler

Beşiktaş Porto'da

Avrupa Şampiyonlor Ligi (A) Grubu'nda 11 Aralık Salı Günü Deplasmanda Portekiz'in Fc Porto Takımıyla Karşılaşacak Olan Beşiktaş, Karşılaşma İçin Bu Akşam Portekiz'e Geldi.

Avrupa Şampiyonlor Ligi (A) Grubu'nda 11 Aralık Salı günü deplasmanda Portekiz'in FC Porto takımıyla karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşma için bu akşam Portekiz'e geldi.

Siyah-beyazlı takımın kafilesi, akşam saatlerinde Porto kentine ulaşırken, kafileyi 6 Türk taraftar karşıladı. Taraftarlar, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a çiçek verirlerken, genç çalıştırıcıyla fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş kafilesinde, sakatlıkları bulunan Diatta, Mehmet Yozgatlı, Gökhan Zan ve Ricardinho'nun yanısıra bu sabahki antrenmanda sol alt baldırından sakatlanan Nobre yer almadı.

Beşiktaş, FC Porto maçının hazırlıklarını, yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Bu arada Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da yarınki antrenman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Tello, 11 Aralık Salı günkü maçın favorisinin FC Porto olduğunu söyledi. Beşiktaş'ın, Portekiz'in Sporting Club Lizbon takımından transfer ettiği Tello, FC Porto'nun iyi ve güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Porto, salı günkü maçta favori. Biz de gruptaki durumumuzu bu noktaya getirdiysek şansımız var. Şansımızı sonuna dek zorlayacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title