Haberler

Beşiktaş, Pepe İçin Kararını Verdi: Ocak'ta Gidecek

Güncelleme:

Beşiktaş, tecrübeli futbolcusu Pepe'yi Ocak ayında kesin olarak satma kararı aldı.

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Pepe için siyah-beyazlı yönetim kararını verdi. Beşiktaş'tan yıllık 5 milyon euro garanti ücret üzerinden sözleşme imzalayan Pepe'nin sezonun ikinci yarısında alacağı 2.5 milyon eurodan kurtulmak isteyen Beşiktaş, aynı zamanda Portekizli futbolcudan para da kazanmak istiyor.

OCAK AYINDA KESİN OLARAK GİDİYOR

Al Gharafa ve Al Ittihad'ın transfer görüşmelerinde bulunduğu Pepe'yi Ocak ayında kesin olarak satma kararı alan Beşiktaş, Katar ve Suudi kulüplerinin yanı sıra Çin opsiyonunu da devreye soktu. Pepe'yi Ocak ayında elden çıkartarak maaş + bonservis geliri olarak yaklaşık 5 milyon euroluk bir gelir elde etmeyi planlayan siyah-beyazlı yönetim, Portekizli futbolcu ile de son durumu değerlendirdi.

SOUTHAMPTON TEKLİF YAPMIŞTI

Pepe'ye sezon başında Southampton teklif yapmış, 35 yaşındaki Pepe son döneminde İngiltere Premier Lig'den gelen bu teklifi değerlendirmek istediğini yönetime iletmişti. Ancak lige şampiyonluk parolasıyla giren Beşiktaş bu transfere onay vermemişti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

HIRBO:

DESENİZE 8TAŞIN PEPESİ DÜŞTÜ :)

9
10
yanıtYanıtla
Emre D.:

BEŞİTAŞLI OLARAK PEPEYİ ÇOK ARARIZ GEREKSİZ ADAMLARA MAAŞ VERMEKTENSE BUNU TUTUP ONLARI SATIN DAHA İYİ

10
0
yanıtYanıtla
kartal:

bu pepeye abrupada yada portakizde inanin 500 eurodan bir kurus vermezler bizdeyse 5 miliyon euro iste avrupayla bizim farkimiz

6
1
yanıtYanıtla
baykush:

pepe giderse bjk bidaha patlar. adam hem defans hem forvet. fiko yokuş aşağı gidiyeaahhh

5
1
yanıtYanıtla
bilal:

paralar nerde fiko

4
2
yanıtYanıtla
FİKO:

BREZİLYADA SAMBACI KARILARLA YEDİM

yanıt3
yanıt0
BEŞİKTAŞLI TARAFTAR:

NE KADAR CAHİL BİRİSİN, KURLARIN FARKINDA DEĞİLSİN HERHALDE BÜTÜN FUTBOLCULARIN SÖZLEŞMELERİ EURO, DOLARDI, ŞUNU ELEŞTİRSEN ANLARIM NEDEN TÜRK PARASI İLE ANLAŞMA YAPMADINIZ, BUNU YABANCI FUTBOLCULAR KABUL ETMEZ

yanıt1
yanıt0
SEYIT SARI:

cok normal cunku senolhoce sohret ıstemıyor benım adım onde dolassın ıstıyor fıkret ormanda kalıcı basarılar ıstemıyor al sat kazan taktıgı yaparak kulubu emeklıler dernegıne cevırdı adı one cıkan bır futbolcu olsun ormanda az bır para kokusu alsın o transfer tamamdır Bu yonetım bjk yakısmıyor futbolu bılenler gelsın , takım ruhu neymıs emek verıp ortaya cıkaranlar gelsın , bjk ya memejerlere talebe olacak yem olacak kumpasa dusecek baskan lazım degıl menejer taraftar olmalı. . .

2
4
yanıtYanıtla
kartal:

biktik artik avrupain yasillarini tr getirip oynatmanizdan birakin artik bu sacmaligi turk genclerine sans verin

4
2
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI TARAFTAR:

PEPE-BABEL-WANGLER LOW-ADRİANO-KALECİ TOLGA-TOLGAY, OĞUZHAN-GÖKHAN GÖNÜL-QUREJMA PARA EDERKEN SATILMALI-LARİNDE KİLALIK VERİLMELİ, YERLERİNE İYİ ARAÇTIRIP GELECEK VAAT EDEN GENÇ HIRSLI FUTBOLCULAR ALINMALI, YOKSA TAKIM ÇÖKERSE TOPARLANAMAZ

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title