Haberler

Beşiktaş, Olympıque Marsilya Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Olympique Marsilya Takımıyla Yapacağı Karşılaşmanın Hazırlıklarını Sürdürdü.

Beşiktaş, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Olympique Marsilya takımıyla yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan 1.5 saatlik antrenmanda futbolcular, daha sonra taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Bu sırada kaleciler, antrenör Öztürk Tanrıbilir yönetiminde ayrı bir çalışma programı uyguladı. Antrenman, duran top organizasyonları ve çift kale maçla sona erdi.

Antrenmana, tedavisi için Hollanda'da bulunan Gökhan Zan ile tedavileri süren İbrahim Kaş, Diatta, Mehmet Yozgatlı ve Serdar Kurtuluş katılmadı.

Beşiktaş, yarın öğleden sonra yapacağı antrenmanla Olympique Marsilya maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title